Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!-_-! Chętnie ZOSTANĘ !-_-!

kiok12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chętnie zostane Mod, KidMod, Adminem, mogę zostać także Modem forum. Wszystkie te opcje dotyczą oczywiście Minecraft. PROPOZYCJE serwerów składać na:

E-mail:[email protected]

Lub oczywiście pod tematem

Moje krótkie podanie

Konto w Minecraft:Premium

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: Hmmmm. World Guard, Permission, Money Drop, World Edit, Multiverse Portal, Vanish, Iconomy i wiele wiele więcej

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? : 2 razy Moderatorem na serwerach, 1 policją i z 3 razy KidMod.

Doświadczenie mam w bukkit ,bo mam swój serwer (nie liczę ostatniej wypowiedzi, to tylko takie info)

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : Wiem że na razie dość mało czasu no ale myślę ,że jakoś ze 2-3 godziny.

Co powiesz o sobie? : To może od początku. Mam na imię Mateusz. Chodzę do 1 klasy Liceum im. Powstańców Warszawy w Warszawie, gdzie mieszkam. Bardzo interesuję się Programowaniem dla tego też poszedłem na kierunek Mat-Info. Obecnie prowadzę swój serwer, ale raczej tak prywatnie. Bardzo lubię głośną muzykę, dżem i lody. Mam w domu Psa (York), wychodzę z nim na długie spacer i z tąd też moje hobby. Najczęściej gdy jest pogoda biorę aparat i fotografuje wszystko co uznam podziwu. Lubię Drużynę Legia Warszawa i staram się chodzić na każdy mecz. (Polska drużyna też może być). Moje wady: Naj ważniejsza jest taka co może wam się nie spodobać. Jeżeli ktoś ma dostać bana ,ja go od razu nie banuje tylko najpierw dociekam. Zawsze wolę wyjaśnić sprawę niż później mieć nie przyjemności. Myślę że do tego pytania to tyle Dziękuje za wyrozumiałość.

Czy masz Skype: Tak mam i mikrofon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...