Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Darmowe SM

Witkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich drogich user-ów!

Mam problem,a mianowicie dziś zauważyłem parę tematów o darmowych sm.

No i ja tego zbytnio nie rozumiem i mam prośbę do wszystkich użytkowników, którzy z tego korzystali,korzystają lub znają się bardzo dobrze . :)

Kto napiszę na moje gg* i mu podam passy do 1lv postaci ( na tych passach będzie jedynie tylko 1 konto więc nie myśleć,że podam np do 61+)

Dany user będzie mi nabijał sm (70-100)

Po wbiciu wchodzę na konto i zmieniam hasło a user-a nagradzam . ;d

gg*: 4007558

wynagrodzenie: Nie podaje kwoty tu, ponieważ na Mpc nie wolno handlować

wszelkie info będzie na gg ;].

proszę nie podawać mi tematów, linków i filmików ponieważ uznane to będzie jako spam...

Liczę na pomoc nie na warny ...

Pomoc proszę udzielać w postaci postów jak i gg

z poważaniem : .:$zy$zun!@:.

Opublikowano

Też się o to pytam mam prośbę odpiszcie jak najszybciej :)

Reggae '' Życie leży w muzyce, odnajdź je w Reggae'' ~JA (̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

9368_gold.png

Opublikowano

s13 piszcie na gg w moim profilu jest :)

Reggae '' Życie leży w muzyce, odnajdź je w Reggae'' ~JA (̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

9368_gold.png

Opublikowano

Ktoś pomoże ? Też bardzo wy na grodze

9368_gold.png

Opublikowano

No niewiem , wchodzi na konto nabija sm i go wynagradza ;d nie przekonujesz.

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Uwierz mi DarkNe3s mam dużo zaufanych ludzi ja nie po to chcę żeby ktoś to robił po co mam oszukiwać ? Do poziomu typowego gimbusa

(rozumu) nie upodabniam się,ale mnie nie znasz więc nie możesz mówić o mnie źle jeżeli umiesz robić sm i robisz za wynagrodznia (gg w profilu) pisz na pewno nie zrobisz tego za darmo o tym Ciebie i innych userów mogę w 100% zapewnić :)

Nie mogę napisać wynagrodzenia tu,ale na gg napisze żeby nie było ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Cwaniak nie ma ? Podać Ci link do nabijania przez SponsorPay ? Co poczekaj zaraz Ci podam parę linków nie wiesz,a gadasz,a my nie mówimy o hackach bugach ...

http://www.mpcforum.pl/topic/546168-tutsposob-na-zarobienie-darmowych-sm-inny-paypal/page__pid__3921903#entry3921903

http://www.mpcforum.pl/topic/566303-tutnajprostszy-sposb-na-darmowe-sm/

Po prostu tego nie ogarniam nie robić spamu tylko pomóc mi i innym userom o tą samą rzecz proszącą !

9368_gold.png

Opublikowano

Pomoże w końcu ktoś?Ładne parę dni czekam,aby ktoś z tysiąca* (*albo więcej) osób pomógł mi nie za darmo piszcie na gg ...

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...