Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy za GameBostera jest ban>?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie ma bo mam w cholere permamentów i żebym się któregoś dnia nie obudził próbował zalogować i ban nexon ?

Opublikowano

GameBooster poprawia tylko sprawność gry ale nie ingeruje w grę więc nie ma jak najbardziej za to bana.

Opublikowano

dobra a ja mam 3.0 i włączacie go tak że zaznaczacie combat arms i dajecie przyśpiesz i włącz i to się samo minimalizuję i włącza gre tak to ma być?

Opublikowano

Dobrze już wiem a pytam się teraz jak się go odpala ? :3.0 i włączacie go tak że zaznaczacie combat arms i dajecie przyśpiesz i włącz i to się samo minimalizuję i włącza gre tak to ma być?

Opublikowano

tak jak 2xup napisał najprostszy sposób a do tego jak się boisz to napisz se do supportu to ci odp. czy tak czy nie dostaje się bana ale ze swojego doś. wiem ze nie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

game boster to nie jest zaden hack... to program przyspieszajacy :D wiec jedyne co ci zrobi to przyspieszy plynnosc gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...