Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Quadra Brandem Ranked.

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graty.

Taka mała rada ode mnie, poćwicz last hitowanie, bo 100farmy stawiam, że w 20 minucie to bardzo mało :P

Wiesz mi, nie było na to czasu zwłaszcza że przeciwny team na nas mocno napierał, więc trzeba było kontre robić :P

Opublikowano

Gz quadry, na rankedach na prawde jest coś takiego trudno zrobić.

Ps. Skąd masz taką nowość jak diablo II ? :D

Jaka nowość, po prostu mam oryginał żeby pograć sobie na Multi ;)

Opublikowano

Gz bardzo ładnie brandem jeżeli chodzi o ap carry jest praktycznie najłatwiej zrobić quadre czy pente czy triple oczywiście łatwiej jest kartem czy katą ale oczywiście gz :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Brand ma easy pentę.

Q na typa, potem w,e,r i oglądasz jak padają.

Poćwicz creepy, bo płakałem ze śmiechu, że na 1400 elo masz ok 100 creepów w 20:00

Opublikowano

Nie czepiajcie się, że ma tak mało creepów... ja mimo tego, że nie mam nawet 30 lvla więcej ich bije ( w normalnych meczach ok. 150-200 ) Lecz nie każdy rodzi się z refleksem :P Sam go nie posiadam ale cóż

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Brand ma easy pentę.

Q na typa, potem w,e,r i oglądasz jak padają.

Poćwicz creepy, bo płakałem ze śmiechu, że na 1400 elo masz ok 100 creepów w 20:00

Pisałem już o tym posty wyżej dlaczego tak mało mam creepów.

Opublikowano

Taaa się prosy znalazły. Dostajesz counterpicka + dżunglera na morde, nie wyciągniesz więcej postacią która nie ma ułatwionego farmienia jak karthus na przykład. To nie są teamy, gdzie farmisz 220 w 20 minucie. Na soloq skupiam się głownie na roamie, zazwyczaj 150 w 20 robię + roam. Też zjedziecie takiego mida? Afk mid spokojnie 220 poleci, ale jaki w tym sens na soloq?

Opublikowano

Multi-Kille bardzo łatwo robię się też Orianną, dzisiaj prawie miałem ale cały team rzucił się na jajko Anivii byle bym nie zabił :D Jeśli zabijasz jak dziki to zapominasz o creepach :)

Opublikowano

Pamiętajcie, nie ważne jest mieć X creepów w Y minucie, ważne żeby mieć więcej od przeciwnika na lini :)

A tobie gratuluje ;)

Opublikowano

Dokładnie lepiej mieć 100 cs w 20 minucie do 70 cs przeciwnika, niż żebyście obaj mieli po 200 cs w 20 minucie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...