Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MoH: Warfighter

panadolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z grą wymienioną w temacie. Otóż po 10-15 min. grania na multiplayer całkowicie zacina mi się komputer, a z głośników wydaje się dźwięk " bzzzzz ". Ma ktoś na to receptę? :)

1fbde143e3d89a5bce8a4ee9f72cfdc3868bc394.png

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i dźwiękowej oraz DirectX.

Wyłącz antywirusa i zaporę oraz wszystkie inne programy pracujące w tle.

Opublikowano

A jak mam kartę dźwiękowa wbudowaną w płytę główną. To jest chyba realtek. Wiesz jak sprawdzić jaki to model?

Aa i jak mam windowsa 7 a karte graficzną obsługującą directa 10 to co robić?

edit:

można jakiś przykład tego programiku do optymalizacji?

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h, tym razem ci je połączę, ale pamiętaj o tym na przyszłość.

@Top

By sprawdzić jaką masz kartę dźwiękową, kliknij na przycisk Start i w pole wyszukiwania wpisz dxdiag, potem wejdź w zakładkę Dźwięk i tam będzie podana nazwa twojej karty dźwiękowej oraz jej aktualne sterowniki.

DirectX pobierasz z oficjalnej strony Microsoftu.

Jak nie pomaga, to przeczyść kompa i rejestr jakimś programem, np. CCleaner ze zbędnych śmieci, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Windows 7 Ultimate 64 bity, procek Intel core 2 quad 2,44 GHz, 3 gb ram, graficzna Nvidia geforce 9800 gt coś jeszcze podać?

/edit

Może to się zmieni w następnej aktualizacji.. oby.. bo jak nie to 120 zł na sam sp..

Opublikowano

Windows 7 Ultimate 64 bity, procek Intel core 2 quad 2,44 GHz, 3 gb ram, graficzna Nvidia geforce 9800 gt coś jeszcze podać?

To nie jest twoja wina, po prostu ta gra jest tak zbugowana. Ja zrezygnowałem po tym jak w sp w ciągu 1 misji miałem 4 freezy.

Nie wiem, nie wydali jakiegoś dlc, które ma za zadanie naprawić te bugi ?

9368_gold.png

Opublikowano

To nie jest twoja wina, po prostu ta gra jest tak zbugowana. Ja zrezygnowałem po tym jak w sp w ciągu 1 misji miałem 4 freezy.

Nie wiem, nie wydali jakiegoś dlc, które ma za zadanie naprawić te bugi ?

Z tego co mi wiadomo za DLC się płaci, czyli to nie będzie korzystne dla graczy płacić za naprawienie jakiś tam bugów.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Ale o ile mi wiadomo DLC to chyba są dodatki np. tak jak do BF3 powrót do karkand, błąd powinien się zmienić po aktualizacji, czytałem gdzieś że w BF3 było tak samo i aktualizacja zmieniła, a aktualizacji jak nie było tak nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...