Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim Vs Nocturne ( VS Darius, Verus , Zed )

songo213

Champion   

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo Wybra? ?!

• Nocturne
      4
    • Hecarim
      8
    • Darius
      9
    • Zed
      6
    • Verus
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej zastanawiam sie nad kupnem nowej postaci w gre wchodza Hecarim i Noctrune ale biore tez pod uwage Dariusa Verusa i Zeda chce kogos dobrego na solo ale tez z silnym ulti koniecznie AD lub Offtank dobry w Team Fight i jak juz powiedzialem na solo oraz z ciekawymi skilami i dobrym farmem to jak ? kogo polecacie ? :D

Opublikowano

varus

- strzała z gigantycznym zasięgiem

- AoE slow

- stunujące ulti

Varus nie ma stuna tylko sneara i to jakby aoe.

Jak na solo z wymienionych bierz Dariusa.

• aoe
  • krwawienie
  • przyciągnięcie
  • true dmg z ulta

Jednak bierz go na low elo (albo normale), jeśli grasz na wyższych łatwo jest go kontrować.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Darius nie chce mi sie opisywac ale bierzesz nim seryjkom przyciaganie , wzmocnienie ,wir 3 strzaly z hitu ultic i nie ma czlowieka to jest niszczycielska postac masz bardzo duzo zycia ,obrony , i true damage

smiech.gif
Opublikowano

Zed:

-duże dmg

-fajny pasyw

-dobry 1vs1

-dodaje biernie 25% do obrażeń ze skilla na W

-energia zamiast many

-łatwo go zabić, bo ma mało hp

-nie radzi sobie sam na kilku przeciwników

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Z junglerów (heca/noc)

to polecam bardziej Hecarima :

- łatwe dojście

- dobre ganki

- system ucieczki

- łatwa farma

- dobra jungla

- świetny w TF ult

- bardzo mocny w late, już po złożeniu triforca możemy coś robić

- dobry tank z całkiem fajnym dmg w late

nocturn jest troche słabszy, znerfili mu chyba troche passywke i ulta, kiedyś ult działał na pół mapy, teraz z jednego krzaka do drugiego ledwo dojdziesz ;/

Opublikowano

Hecarim lepszy na solo ? Nie wiem czy chodzi ci o solo top czy solo 1v1

Jeśli chodzi o solo top, to słabo Hecarim sobie radzi, nie jest jakiś mocny na początku gry, w mid game zaczyna coś robić, po zdobyciu triforca i z ultem robi rozpierdol w TF, więc nie, na solo top nie radzi sobie.

W 1v1 radzi sobie i owszem, ale dopiero w late game, kiedy ma full build, jest bardzo ciężki do zatrzymania, strasznie pancerny, a i z triforcem spam Q skillem to duże szanse na wygraną, ult fajny tak jak napisałem do TF.

W 1v1, bardziej Nocturn, choć jeśli ktoś jest tankiem (Malphite) rozwali Nocturna, a Hecarim da radę :P

Polecam Hecarima

Opublikowano

chodzi mi o 1 vs 1 bo na solo topa rzadko chodze ;D chociaz pewnie bym musial bo nie oddam podpalenia zeby na jungle isc ale 1 vs 1 dobry tak ? ok a takie male pytanko ja slabo obeznany i pewnie bedziesz sie smial ale co to tridorc ? xD item czy skill ? ;o

wydaje mi sie ze chodzi o item 30 DMg 30 Magick DMG 250 Hp 250 mana 15 kreta 30 szybkosc atkau czy jakos tak nie znam na pamiec ;| jak tak to sorry ja mam po Polsku lola ;D

jak teraz czytam co napisaliscie to zaluje ze kupilem Noc dopiero w sobote dozbieram na Hecarima

Opublikowano

Bierz darka, posiada pasyw (dodatkowy dmg, trutka), aoe spelle, przyciągnięcie oraz press r to win. Jak zabijesz z ulta nie masz cd, skuteczny solotoper.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Darius to noob postac przez to ulti i nie wiem jak mozna nim grac.. wlasnie widzialem jak gra Jayce i on ma potezne DMG on jest lepszy od Hecarima na 1vs1 i TF ?

Opublikowano

Darius to noob postac przez to ulti i nie wiem jak mozna nim grac.. wlasnie widzialem jak gra Jayce i on ma potezne DMG on jest lepszy od Hecarima na 1vs1 i TF ?

Noob postac? Ulti ma poprostu dobre do tf i na 1v1.

Jayce bije hecarima na głowę. Jayce ma pięknego harassa i do tf tez dobry. Hecarim moze ma i tego ulta ale reszta ssie.

Bierz dariusa f2p.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

chodzi o to ze Dariuse graja nooby bo jest latwy do ogarniecia i true dmg z ulti nie chce go a Jayce wole Hecarima :| a jest ktos kto bije ich obu xD?

Opublikowano

Weź noca:

+ dobre ganki

+ tarcza

+ dodatkowy as z pasywa W

+ świetny ult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...