Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XRobertXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was! Kupiłem sobie dzisiaj grę Alan Wake instaluję sobie, pobiera się aktualizacja (gry), wszystko dobrze idzie, aż do uruchomienia gry. Na wstępie wyświetliła się informacja w stylu, że gra jest nie zgodna z moim komputerem i mogą być problemy. Zignorowałem to i uruchomiłem i się zaczęło. Ścina się tragicznie [tak nawet na najniższych detalach i rozdzielczości].

System: Windows 7 Home Premium 64-bit.

DirectX: DirectX 11

Procesor: AMD Athlon II X4 640 Processor ~ 3.0 GHz

Zainstalowana pamięć (RAM): 6 GB

Karta graficzna: GeForce GT 430

Bardzo proszę o pomoc. Sterowniki są najnowsze.

Opublikowano

Twój komputer powinien bez problemu tą grę ogarnąć. Czy grę kupiłeś nową i gdzie? Wszystko wydaje się być OK, więc to mógł być błąd przy instalacji, więc próbuj reinstallu. Jeśli nie pomoże, to ściągnij patche ręcznie.

Przez reinstall'em spróbuj jeszcze wyłączyć/zmniejszyć: antialiasing, synchronizację pionową, filtrowanie anizotropowe, jakość cieni, powyłączaj zbędne programy typu ScreenSHU, Hamachi, Skype, GG, TeamSpeak 3, uruchom grę jako administrator.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...