Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy istnieją już hacki do Bo2? hackerzy

Nawias13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim. Grając w nową część call of duty natknołem się na graczy którzy mieli takie wyniki i tak dziwnie zabijali ze bardzo mozliwe ze mieli już hacki. Czy to możliwe?

Opublikowano

Gra ledwo co wyszła więc jeszcze powinno hacków nie być.

A ci gracze może są z elity albo mają skilla.

Jeżeli pomogłem daj like'a.

Opublikowano

Jest już cheat ale bardzo łatwo wykrywalny i bany za niego lecą aż miło. Dowodem na to był koleś który ostatnio u mnie w lobby w FFA wygrał w 4:56 mając 30-0 i 30 HSów :) Nigdy w to nie uwierzę, że to był skill :C

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nawet na forum był już cheat , darmowy , ale nie wiem czy fake :)

@up

Nie skill , na pewno nie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Hacki już są do BO2 jest ich mniej bo wymagany jest system operacyjny Win7 i Treyarch ma bardziej wyostrzone zasady niz Infinityward w MW3... ale na mój gust to hacki jedynie płatne :) Darmowe jak się jakieś pojawią chociażby nie wykrywalne to jest kwestia czasu i możesz kupować nowego CoD'a przynajmniej przez pierwsze 4-5 miesięcy ;)

76561198048736832.png

Opublikowano

Hacki do tej gry były przed nawet premierą :) , na dzień dzisiejszy z darmowych są trainery mp i sp , no recoily , i prawdopodobnie lvl hack

Opublikowano

Jeżeli istnieje lvl hack to jest jakiś ze słabego źródła, bo nawet w BO 1 nie było hacka na LvL.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...