Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Help) Jak napisać dobrze formularz do bety Dota 2?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A chce zagrać tylko nie wiem jak wypełnić ten formularz do bety.

Żeby mnie przyjeli bo chce wypróbować tą gre.

Za pomoc polecą lajki !

Opublikowano

Nie ma znaczenia, co wpiszesz. Naprawdę. Ja w jakimś polu wstawiłem albo "-----" albo "don't know" i dostałem. Możesz też zgooglować średni gold/grę ale imo to nie ma sensu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Nie ma to większego znaczenia.

Jest to tzw. ankieta dzięki,której mogą ocenić poziom zainteresowania grą (jeśli już grali to widocznie gra się spodobała i cieszy się dużym zainteresowaniem).

:)

1353148882-U779272.png

Opublikowano

Ja ta ankiete wypelnilem pod koniec wakacji .Pamietam ze wpisalem jakies kompletne idiotyzmy , a gdy nie dawno mi sie o tej grze przypomnialem i chcialem w nia zagrac bylem mile zaskoczony bo na steamie mialem juz docniej klucz ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tym bardziej prawdopodobne odp. Tym szybciej kluczyk będzie.

Max golda w grze : ok 20.000

Postacie dowolne

Max lvl : ja wpisałem 23

Games played: dałem 100

Grałeś w dotę 1? : tak

Ile czasu spędzasz na rts'ach tygodniowo : można od 10 - 20 h, ale i też 40+. To nie ma znaczenia

Ankiete moża wypełniać na oko. Ja po 2tygodniach dostałem dota 2 i dota 2 beta na steam xD.

Opublikowano

Tym bardziej prawdopodobne odp. Tym szybciej kluczyk będzie.

Max golda w grze : ok 20.000

Postacie dowolne

Max lvl : ja wpisałem 23

Games played: dałem 100

Grałeś w dotę 1? : tak

Ile czasu spędzasz na rts'ach tygodniowo : można od 10 - 20 h, ale i też 40+. To nie ma znaczenia

Ankiete moża wypełniać na oko. Ja po 2tygodniach dostałem dota 2 i dota 2 beta na steam xD.

thx za pomoc

Legenda
Opublikowano

Już mało przyznaje się w taki sposób zaproszenie do gry. Może dwa miesiące temu było warto. Teraz jest to nieopłacalne, ponieważ zazwyczaj na rozpatrzenie podania trzeba czekać trzy miesiące, a niedługo może wyjść już darmowa wersja.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...