Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gunz Aeriagames Hack

kapicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając pod forum Gunz znalazłem wiele tematów o hackach do owej gry, jednakże są one przestarzałe, przez co nie działają. Tak więc miałbym pytanie, a brzmi ono - czy ktoś ma może działający/e hacki do Gunz'a (aeriagames), bądź stronę gdzie mógłbym takowe znaleźć (oczywiście na PW, by nie reklamować). Osobiście zwiedziłem kilka innych stron i również nie natrafiłem na nic. Przeważnie hacki były z lipca/sierpnia. Znalazłem również z października, jednakże jak można się domyśleć - nie działającego.

Z góry dziękuje.

@down, Flinn

Wiem, że na pewno jakiś przynajmniej jeden jest, który działa. Widziałem kilku graczy, którzy właśnie używali jakiegoś hacka. No cóż poszukam jeszcze, może coś się trafi.

Fuck now, surfer later

Opublikowano

Na forum nie ma już działających.

Też poszukałem i żadnych działających nie znalazłem, znalazłem jeszcze jakiegoś płatnego VIP Hacka, ale oczywiście nie działa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu, dlatego zapytam się Was tutaj.

Chodzi mi o pliki terry.dll oraz d3d9.dll, czy ten hack działa. Na niektórych zagranicznych stronach ludzie wypisują, że używają go, lecz nie wszystkie funkcje działają (ostatni post jaki czytałem był 28 listopada). Mi osobiście po skopiowaniu plików i uruchomieniu Gunz'a wyskakuje komunikat z takim błędem: "Instrukcja spod 0x00412166 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x00000004. Pamięć nie może być read.". Szukając na google pod słowami klucz tych błędów nic ciekawego nie znalazłem, a przynajmniej nic co mogłoby mi pomóc. Dlatego pytam się Was, czy działą Wam ten hack, czy może macie również jakieś problemy? Lub po prostu jednak już nie działa...

Fuck now, surfer later

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...