Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe Boosty

nejsonpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę was o pomoc w sprawie speed boost do nfs world, Macie jakieś kody darmowe lub programy co kolwiek byle mi pomogło w dostaniu sb np. chcę dostać dużo SB za darmo . proszę pilnie o pomoc. Dziekuję :)

Opublikowano

Wycofali go bo jak nie zobaczyliście powstaje dużo hacków na to tzn: Sam pobiera bot SB tzw wypełnia ankiety itd.

Opublikowano

Wycofali go bo jak nie zobaczyliście powstaje dużo hacków na to tzn: Sam pobiera bot SB tzw wypełnia ankiety itd.

Ciekawa teoria tylko, że błędna. SponsorPay wciąż jest dostępny w innych grach EA, np. BF: Heroes.

proszę was o pomoc w sprawie speed boost do nfs world, Macie jakieś kody darmowe lub programy co kolwiek byle mi pomogło w dostaniu sb np. chcę dostać dużo SB za darmo . proszę pilnie o pomoc. Dziekuję :)

Dużo dostaniesz jedynie w konkursach, które możesz znaleźć na różnych fanpage'ach dotyczących NFS: World. Co do kodów to wątpię by dali bo jedyne na co było ich stać na Halloween to 15 miejsc w magazynie na tydzień.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No niestety, jeżeli zbierasz boost na jakiś konkretny pojazd (nie mówie o jakimś ELITE za 20 000) to po prostu sobie kup SB. Chyba odłożyć w miesiącu te 30-40 zł to nie dużo?

Ja się narazie wstrzymałem, bo jednak szkoda mi pieniędzy na tą gre, jest zbyt skromna i nudna... A już sama świadomość, że co drugi gracz ma hacki to przerażająca sprawa... :unsure:

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Dokładnie jak koledzy wyżej - nie ma aktualnie kodów czy eventa ze strony nfs world wiec ni masz co liczyć na darmowe sb jedynie zakup badz zabawa w wypełnianie ankiet ale nie wiadomo czy się uda.Jak sie pojawi jakiś kod to na pewno ktos go tu wstawi lecz to bedzie niska kwota.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...