Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na havoki

wicia95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz trochę swoje konto, żeby określić gdzie będą najlepsze korzyści.

MaM 10 dronó 16 lvl 3 havoki 41 pp leonka golatha aegisa
Opublikowano

tylko na paladium mmo jest a na pl3

nie rozumiem;d kazdy ma dostep do palladium;d ajak firma dominuje to zmien ja:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

nie rozumiem;d kazdy ma dostep do palladium;d ajak firma dominuje to zmien ja:)

Eventualnie może wpaść i wszystkich rozj****

Opublikowano

No na pl3 to mój klan dominuje :P Ani z ZUO ani z akademią ZUO nie masz szans :D Jeżeli jesteś z vru to dojdź do Cir i prubój szczęścia a jeżeli z eic to lepiej zmień firme bo długo nie pograsz ;)

A tak na poważnie to od 22:00-01:00 już wprawie z nas nikogo niema i tylko czasami Hus poczyści peladke dla mmo i to wszystko , jeżeli masz elite to zbieraj od 12 do rana :P

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Na to niema bugu ...

- Bij DK lub kup leonka i na pierwszej gali , najlepiej na x-3 lub x-2 ... nie zachęcam do zmiany firmy bo niedługo wszyscy tak będą robić i peladium będzie zatłoczone , zresztą już jest przepełnione :/

Opublikowano

1. Bugu nie ma.

2. Wg mnie na allienkach na 1 gali na x-3 i x-4 bez grubych, czyli devo i sibów.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

a nie lpeiej bocic na x-8 x-7

Ponieważ jak się ma słabe konto to się bije słabsze alieny a i drugie to że lordak pada na 1 strzał a MK (Mała kryśka) pada w tedy po 20-35 strzałach.

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...