Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z dzwiękiem na win xp

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż miałem windows 7 2 lata bez problemu ale że mam gówniany modem 852 v2 neostrada to przyszedł czas że po pracy przyszedłem w piątek i neta nie miałem aż do dzisiaj ponieważ jak dzwoniłem do neostrady powiedzieli że te modemy są gówniane i nie współpracują dobrze na Win 7 i mogą być problemy nawet jeżeli w ciągu tych 2 lat nie było ani 1 więc musiałem zainstalować xp no wszystko pięknie poinstalowałem wszystko gra pięknie śmiga lecz mam problem z dzwiękiem gdy strzelam 1 kilka strzałów nie słychać głosu wgl i zaraz się pojawi z opóźnieniem wie ktoś o co chodzi miał ktoś taki problem?

Opublikowano

Z czego mi wiadomo na Xp combat chodzi najlepiej. Ostatnio nexon coś zwalił i lagi są w lobby i w grze. Każdy kogo znam je ma, więc może trzeba poczekać do środy i coś naprawią.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No tak ale nie miałem problemów wgl na 7 a na xp mam więc to jest coś nie tak próbuję wszystkiego ale nic nie daję proszę tutaj o osoby które coś takiego miały i zaradziły bądź nie oczywiście Dektored tobie też dzięki za pomoc ale jest ona mało pomocna

Opublikowano

nie wiem czy to miało być śmieszne czy co Piecu ponieważ gdybym nie miał zainstalowanych to bym nie pisał tak durnego tematu chyba wydaje mi się że teraz zespamowałeś

Opublikowano

Zaktualizuj na maxa Win'a, zainstaluj SP3 itp. w systemie ci normalnie bez opóźnienia działa? Zreinstaluj CA.

Opublikowano

PiecuPL spróbowałem czytałem męczyłem się dwa dni i doszedłem do wniosku iż zainstalowałem starsze sterowniki do audio i na razie 3 runda jest ok podzielę się informacją czy jest ok.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...