Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik gry gold-racing.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z dniem 2012-12-27 wyłączam stronę więc stwierdziłem że udostępnię ten silnik.

Download:

http://chomikuj.pl/marcinvx/MPCforum/Gold-Racing/gold-racing.pl,2130418485.zip

Skan:

Brak z powodu wagi pliku.

Są tam pliki html, java, png, php, css, txt

Baza w www/baza.sql

Ustawienia mysql w www/baza.php

ZABRANIAM ROBIENIA KOPI PLIKU I UDOSTĘPNIANIA ICH NA HOSTINGACH MA BYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJA WSTAWKA Z CHOMIKUJ.

Polecam pobierać przez ChomikBox.

Jeśli ktoś jest zainteresowany domeną pisać na priv. :)

Opublikowano

Chomikuj i 240 mb.

Nie możesz wrzucić na darmowy?

Niech ktoś zobaczy.

Edit:

Myślę że to nie fake, ale powiedz co tyle waży?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

też mi coś tu nie pasuje w wolnej chwili może to pobiorę

edit :

tak jak myślałem silnik waży niecałe 16mb a dodatkowo jest zrobiony jakiś notatnik co waży 229mb----syf

o.O o ku*wa większego syfu w silniku to ja w życiu nie widziałem o.O

Edit 2

Ten syf jednak łatwo będzie ogarnąć :P

Opublikowano

Widzisz Damian każdy chce dostać pkt na chomikuj xD .Może nie wiedzą o innych darmowych stronach :P

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wiedzą wiedzą, tylko chce coś mieć za to. : )

Innego hosta nie będzie.

W sumie syf jest ale jest to łatwe do ogarnięcia, przy plikach nie robiłem już chyba z 3 miesiące nic i powiem po prostu że nie chce mi sie ich ruszać.

Silnik działa więc jeśli ktoś chce to niech pobiera a jak nie to nie spamować. ;)

200mb na chomiku to nie dużo. zawsze mogę dać 1gb jak ktoś chce. : )

Opublikowano

Jakim prawem udostępniłeś ten silnik co? Jest on twoją własnością?

Nie nie jest, kupiłeś go na allegro od smoker'a. Czyli to oznacza że posiada on prawa autorskie do niego. Usuń link, albo zostanie mu to zgłoszone.

Opublikowano

Masz ten silnik ? Sprawdz sobie kod. Jest on w sumie w 100% inny.

Proszę cię zgłaszaj. :)

@Chcesz pobierasz nie to papa.

Opublikowano

Jeśli to silniki z gvw (sądzę po nazwie) to nie masz prawa ich udostępniać bo będziesz miał kłopoty lepiej czym szybciej je skasuj, zanim ktoś zachomikuje

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

to nie jest silnik od GVW tylko od użytkownika z innego forum który nazywa się smoker. Wydał od 1 wersje gry na darmowym kodzie, drugą wersję sprzedawał na allegro, a trzecią miał w planach przygotować.

Opublikowano

A mam takie pytanie czy to nie narusza regulaminu GVW ?

http://chomikuj.pl/m... VIA WWW Skrypt

Te dwa ostatnie ?

wgl GVW co to ? :)

Jeśli to silniki z gvw (sądzę po nazwie) to nie masz prawa ich udostępniać bo będziesz miał kłopoty lepiej czym szybciej je skasuj, zanim ktoś zachomikuje

Są chyba z tego gvw ale przeczytaj sobie regulamin chomika. :) O mnie się nie martw.

to nie jest silnik od GVW tylko od użytkownika z innego forum który nazywa się smoker. Wydał od 1 wersje gry na darmowym kodzie, drugą wersję sprzedawał na allegro, a trzecią miał w planach przygotować.

Nie do końca jest tak jak mówisz, tzn prawda że miał takie wersje gry.

Ale nie możliwością było by abym miał tą 2 wersję ze względu na to że nic nie kupowałem z allegro od niego. : )

@Do arcaro i LoneyPL

Według regulaminu chomika mógłbym wrzucić Wasze zdjęcia na chomika. Jeśli właściciel zdj mi to zgłosi usuną ale ja nie mam z tego żadnych konsekwencji. : )

To tak jak z wstawianiem gier na torrenty, albo chomika. :P

Opublikowano

Ale nie możliwością było by abym miał tą 2 wersję ze względu na to że nic nie kupowałem z allegro od niego. : )

To w takim razie możesz powiedzieć skąd zdobyłeś ten silnik? Bo pierwotnie wygląd gry pochodziły z owego silnika 2 wersji, potem zmieniłeś go na aktulany taki jaki jest.

Opublikowano

kupił silnik od innej osoby, licencja smokera nie zabraniala odsprzedania silnika ale tylko 1 kopi ( z tym ze wtedy sprzedajacy musi pozbyc sie swojej i jej nie publikowac ani nic)

dodatkowo licencja zabraniala stawiania wiecej niz 1 gry w necie czyli np. na 2 domenach.

tak wiecej, silnik zdobyl legalnie kupujac go ale lamie licencje publikujac go w sieci

tylko jest 1 ale.. ja sobie nie zycze abys rozdawal i rozpowszechnial moj email :/ jest to przewinienie

Opublikowano

kupił silnik od innej osoby, licencja smokera nie zabraniala odsprzedania silnika ale tylko 1 kopi ( z tym ze wtedy sprzedajacy musi pozbyc sie swojej i jej nie publikowac ani nic)

dodatkowo licencja zabraniala stawiania wiecej niz 1 gry w necie czyli np. na 2 domenach.

tak wiecej, silnik zdobyl legalnie kupujac go ale lamie licencje publikujac go w sieci

tylko jest 1 ale.. ja sobie nie zycze abys rozdawal i rozpowszechnial moj email :/ jest to przewinienie

Kto rozpowszechnia Twój email ?

To w takim razie możesz powiedzieć skąd zdobyłeś ten silnik? Bo pierwotnie wygląd gry pochodziły z owego silnika 2 wersji, potem zmieniłeś go na aktulany taki jaki jest.

Silnik mam z forum o via www, nie podaje nazwy zeby nie dostac warna. : )

Owszem wygląd pochodził ale z tego względu że był on tam udostępniony i poprostu go wrzuciłem. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...