Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Zbroja Czy Strach

becatech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie

Założyłem niedawno postać jest nim Sura WP

chcę iść

Ostrze->Zbroja->Wir->Palec->Strach

Lecz mam dylemat

kumpel mi mowi zeby po ostrzu dać lepiej w strach, bo podobno jest lepszy od zbroi w expie... czy to prawda ?

i jezeli tak to prosze o jakies konkretne argumenty

PS. nie chce buildu ostrze->wir->zbroja-> itp...

xxx

Opublikowano

Twój kolega źle mówi :/ Strach defa nie daje tylko zmniejsza obrażenia. Ja po ostrzu zawsze daje czarowna zbroja.

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

ehh tu bedzie ciezko poniewaz jak bedziesz mial skille na m1 to zbroja ci da 20-40 defa a strach da ci okolo 5-15 % zmniejszonych obrazen jesli bedziesz mial je na P to zbroja da ci 117 defa a strach 50 % zmniejszonych jesli strach dziala w pvp daj w strach lecz jak nie dziala to gowno ci to da bo dziala na 1 moba bo jest zbugowany wiec lepsza zbroja

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

Ja też nie idę według tego build'u ostrze->wir->zbroja-> itp. Ja robie build tak jak powiedziałeś ostrze->zbroja->wir i jestem bardzo zadowolony. Polecam Ci ten build, dlatego, że na expa bardzo się przydaje (jak masz boja to super).

Opublikowano

Najlepszy kompromis w tym wypadku to:

Ostrze-Zbroja-Wirek-Rozproszenie (wbijesz na m i bedziesz czolgiem w pvp)-Palec-i na samym koncu strach bo jest najmniej przydatny, a dopiero pozniej sie przydaje

Opublikowano

Rob czarowana!! strach jest zbugowany bo jak masz boja np, expisz na bo ,bierzesz caly spot to odejmuje zadawane obrazenia tylko 1 mobkowi a nie wszystkim, czarowana na P ma 45% odbicia ciosu wiec to tez jest bdb dobre,stracj jest jedynie dobry do pvp lub bossy.

Opublikowano
Rob czarowana!! strach jest zbugowany bo jak masz boja np, expisz na bo ,bierzesz caly spot to odejmuje zadawane obrazenia tylko 1 mobkowi a nie wszystkim, czarowana na P ma 45% odbicia ciosu wiec to tez jest bdb dobre,stracj jest jedynie dobry do pvp lub bossy.

Strach nie jest zbugowany.On właśnie ma odejmować obrażenia 1 mobowi a nie wielu -.-

Słyszałem kiedyś że na pl był kiedyś strach zbugowany tak że przy expie odejmował wszystkim mobom obrażenia(nie jestem pewien co do tej informacji bo to takie plotki są xD)

Ps.Miałem sure Wp 78lvl i szedłem takim bulidem : ostrze->czarowana->wir->paluszek xD->strach

assassin.png

Opublikowano

@Up

Kiedyś tak było ^ ^

@Top

Tak jak up napisał Strach odejmuje obrażenia jednemu mobowi więc się przydaje tylko do pvp ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...