Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Talon Mid Ranked Win // 1 Osoba do Duo

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu na rankedach zacząłem grać talonem Mida grałem nim 4 mecze i 4 mecze pod rząd zostały wygrane z powodu przegranej środkowej linii przeciwnika zazwyczaj wygrywałem ze statami 15+killi/2-5 dedy i moje pytanie jest następujące czy jest jakiś item który mogę kupować talonem aby nie mieć problemów np z mordekaiserem na midzie albo coś takiego i ogółem jakiś build bo zazwyczaj kupuje itemy zwracając uwagę kto kim gra i ile jest postaci AD/AP.

Mój build:

Na starcie butki + 3 potki czerwone , następnie wracam kupuje Brutalizera + warda jeśli starczy kaski , po kolejnym powrocie kończe butki (kupuję te na CD)+ zaczynam składać bloodishera czy jakoś tak zazwyczaj po złożeniu tych itemków kończę grę , natomiast raz zdarzyło się że grałem dłużej i itemy kontynuowałem tak : skończyłem brutalizera i następnie złożyłem trinity force.

Jak myślicie co mogę dodać/zmienić w tym buildzie aby był lepszy ?

Z góry dziękuję :)

PS.Przy okazji poszukuje kogoś do Duo Rankedów Nie interesuje mnie wiek byle aby miało się mikro i skype/ts3 + tak w miarę ogarniać piszę w miarę bo też nie jestem jakimś mistrzem :D , pisać pod tematem :).

Opublikowano

na problem z mordkiem polecam pochalniacz urokow , a buty to albo 5 albo merce ew tabi nigdy ionianskich nie bierz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Co do buildu to ja taki miałem i zawsze ,,dusiłem'' enemy: Ioańskie, Yommuu Ghostblade, Bloodthrister, Trinity, Guardian Angel, 6 item to sytuacyjnie, może być np. Maw of Malmortius albo coś takiego. A co do fight'a vs morda to po prostu czekaj aż nie będzie miał tarczy albo będzie miał jej mało wtedy harassuj go. I tak go w kółko aż będziesz wiedział, że padnie na combo czyli E+W+Q+R+Ignite ;]

E6c9g1v.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

youmumu ghostblade to jeden z najgorszych itemow na talona.

Build to buty 3 poty -> 2 dorany jezeli potrzebujemy troche hp/heala -> brutalizer -> hexdrinker jezeli potrzebujemy magic resist -> w miedzyczasie konczymy mercury treadsy -> bloodthrister - > Guardian Angel -> Last whisper

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...