Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] kbot

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

, mam tylko 1 problem.. chce wrocic do DO po kilkumiesiecznej przerwie, ale nie moge uruchomic Kbota mianowicie mam taki blad - unable to connect ... wrong jabber(Kbot control center) username(id) or Password (pin) jak ktos wie, co zrobic, jak to naprawic prosze pisac :) ps. id i passy wpisuje na 100% dobre !

ps2. jak odpalam kbota starego <6,12> to nie mam tego bledu Kbotcc wchodzi mi bez problemu, lecz jest to nie akt. wersja

Opublikowano

, mam tylko 1 problem.. chce wrocic do DO po kilkumiesiecznej przerwie, ale nie moge uruchomic Kbota mianowicie mam taki blad - unable to connect ... wrong jabber(Kbot control center) username(id) or Password (pin) jak ktos wie, co zrobic, jak to naprawic prosze pisac :) ps. id i passy wpisuje na 100% dobre !

ps2. jak odpalam kbota starego <6,12> to nie mam tego bledu Kbotcc wchodzi mi bez problemu, lecz jest to nie akt. wersja

Pewnie dlatego, że stare KBOT CC nawet nie sprawdza tych passów.

Teraz wszedł taki system, że nie ma już passów do jabbera tylko do konta google.

Musisz utworzyć konto gmail i podać do niego passy w Kbot CC.

Powinno zadziałać.

userbarcopy.png

Opublikowano

ale, o co teraz chodzi, co mam zrobic ? musze utworzyc nowego maila gmail, czy moge uzyc tego, ktorego juz mam?

ps. dalem "register" zrobilem maila na gmail.com i co dalej mam zrobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...