Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laptopem

Liwosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zakupiłem lapka HP Pavilion g6-2115sw. Ponoć dobry, z tego co mi sprzedawca gadał, 4 gb ramu, karta graf. AMD Radeon HD 7640G + 7670M Dual Graphics, procek AMD A8-4500M APU 1.90 GHz 4 rdzeniowy z trybem turbo (2.1 GHz), moim zdaniem to nie jest źle. Jak chcę pograć w coś, dajmy na to league of legends, to mam tylko 20 fps'ów, a nie mówcie mi, że ta gra ma takie duże wymagania, bo na starszym PC chodziło mi stabilnie na 60 FPS. WoW to samo, wysoka grafika, a on mi ścina... Teraz nie wiem, czy mam i czy mogę zwrócić tego laptopa, czy on jest po prostu taki słaby ;/ (Chodzi na nim Max Payne 3, a na starszym moim PC nie) . Dziękuję za szybką odpowiedź. :)

Opublikowano

Co masz jak klikniesz prawym na ikonkę gry? Powinno być coś takiego:

Uruchom z kartą graficzną-> Zintegrowana lub Dedykowana

Chociaż nie wiem, ja mam nvidie, ale powinno być podobnie. Jak nie ma podaj opcje po kliknięciu prawym.

Opublikowano

Wszystko to robiłem, niby właśnie jest na full wydajności, ale to nic nie daje, nawet sniper elive v2 mi sie tnie na średnich/niskich... chyba mmuszę oddać go. Mogę tak zrobić jak mam tylko fakturę VAT?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...