Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z Ca (winlicense)

kwiatziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem dostałem crasha , otwieram ca , klikam game start i gdy powinien ładować się hshleider wyskakuje mi błąd (patrz screen)

bdca.jpg

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie bo mam słabego neta a starą instalke ... reinstal tylko jedynie jak innej opcji nie będzie.Ogółem to ot po crashu mam .

Opublikowano

mam gamebostera odpalonego antywirusa nawet na kompie nie mam tylko raz na jakiś czas go combofixem skanuję , zapory same się zamykają jak gamebostera odpalam więc też zamknięte... tu coś chyba z windowsem jest ...

Opublikowano

Hmmm teraz próbuje odpalić ca i działa samo się naprawiło a żeby nie tworzyć nowego tematu to jeszcze jedno pytanie czemu nie mogę pisać megaphonów pisze mi coś że muszę poprzedniego dokończyć ale się nie da. Jest jakiś sposób na to? Potem dam ss :)

Opublikowano

Hmmm teraz próbuje odpalić ca i działa samo się naprawiło a żeby nie tworzyć nowego tematu to jeszcze jedno pytanie czemu nie mogę pisać megaphonów pisze mi coś że muszę poprzedniego dokończyć ale się nie da. Jest jakiś sposób na to? Potem dam ss :)

To daj ss bo mało rozumiem :> Może musisz odczekać jakiś czas od użycia poprzedniego megaphona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...