Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podrabiane fora

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio interesuje mnie ilość podrabianych for od MPCForum. Aktualnie znam dwa ale nie wypowiem ich nazwy żeby nie było że reklamuje. Wystarczy że podacie liczbę ile takich for istnieje (chodzi mi identyczny styl i wygląd).

Opublikowano

Ja twierdzę, że takie forum jak MPCForum, czyli forum o wszystkich grach przysparza użytkowników, ponieważ mogą porozmawiać o ulubionej grze. Ci ludzie co podrabiają, zakładają, że będą mieli sporo użytkowników. W praktyce tego nie ma.

xxx

Admin Cienia
Opublikowano

Próbują ale z taką taktyką niestety nie przebiją nawet za 300 lat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Bywalec
Opublikowano

MPC jest najpopularniejszym forum.

MPC będzie najpopularniejszym forum.

MPC było najpopularniejszym forum.

Konkurencja może się schować :<

Opublikowano

MPC jest najpopularniejszym forum.

MPC będzie najpopularniejszym forum.

MPC było najpopularniejszym forum.

Konkurencja może się schować :<

I przez to ma najwięcej trollów i dzieci. ;x

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Wybić się jest całkiem prosto, wystarczy zainwestować w SEO, jedno forum pod frazą cheaty do gier, przegoniło mpc, ale ze względu na brak funduszy...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Te fora myślą że jak MPC ma tyle użytkowników to oni też będą tyle mieli. Nie przewidzieli jednego - skoro już mamy taki portal to po co nam iść na inny?

Game Over

Opublikowano

Niektóre fora mają po 30, 12k, 3k użytkowników. Ale co z tego jeżeli mpc ma 650k ? Takie fora nie mają sensu istnieć. Chyba jeżeli admin ma 10 kont i udaję innych użytkowników. mpc jest potęgą o grach online. Żeby przebić mpc to samo mpc musiało by upaść.

Opublikowano

Nie mają szans się wybić , już dla nich za późno ,mpc jest za wielkie i za dobre ;x

A jest ich masa ;)

W porównaniu z tym co było kiedyś, śmiało mogę stwierdzić że obecnie jest do dupy.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Te fora myślą że jak MPC ma tyle użytkowników to oni też będą tyle mieli. Nie przewidzieli jednego - skoro już mamy taki portal to po co nam iść na inny?

Bo tam mniej trollów.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Taki sam styl i wygląd? Każdy kto sobie kupił licencję IPB może mieć takki styl ;)

Dużo jest for (jeszcze na darmowych domenach :D). Ale nic nie przebije mpc. Chociaż jakby się postarali D

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...