Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Runy AD

Vep

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć.

Możecie mi dać jakiś poradnik, screena lub coś ineego.

Nie wiem jakie runy mam kupić ad.

Wiem tylko jakie znaki eszte nie.

Proszę o odpowiedź.

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Marks - Armor Pene

Seals - Armor

Glyph - Magic Res

Quinty - Dmg

lub te co up.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Generalnie te wyżej podane są ok, ale osobiście preferuję wszystko pod Attack Damage. Dlaczego? Przykładowo w early game z doranem, zadajemy tak potężny dmg, że praktycznie każdy kill jest nasz co daje nam niezły feed na początek który owocuję na dalszy ciąg gry :)

28al1d2.png

Opublikowano

@up

witamy na 600 ELO

@topic

Marks - Armor Pene

Seals - Armor

Glyph - Magic Res per lvl

Quinty - Dmg

osobiście gram z takowymi, dają mało AD ale AD mamy zazwyczaj po pierwszym powrocie(doran)

Opublikowano

Ja preferuje jak kolega wyżej Full DMG na starta. Ezrealem z doranem na rankedach 1300+ elo nawet łatwo o killa. Ciągle Q Q Q które zadaje około 110 dmg na 1 lvl. 3 lvl combo i masz killa

brolaf.png
Opublikowano

Marks - Armor Pene

Seals - Armor

Glyph - Magic Res

Quinty - Dmg

lub te co up.

ja bym dał tak samo tylko Quinty - 2x arm pen + 1x move speed

...And Remember The Piracy Is A Crime...

4914215484ef05310718a6.jpg

Opublikowano

Marki: Ad

Seale: Armor

Glyphy: M. Resist

Quinty: Ad

To są najlepsze runy ad według mnie armor pene są złe bo musimy w early farmić ..

Opublikowano

Lul, nigdy bym nie złożył full runek ad, dla mnie kompletnie nie opłacalne... Co z tego, że mamy dmg jak ogarnięty przeciwnik będzie mógł nas skontrować, outfarmić? DMG nie daje nam skill'a ani nic, lekka przewaga w początkowej fazie gry, lepsze last hity.

Osobiście gram na takich runkach AD i są bardzo dobre jak dla mnie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/23474643#runes

w83od2.jpg

Opublikowano

Marki: Ad

Seale: Armor

Glyphy: M. Resist

Quinty: Ad

To są najlepsze runy ad według mnie armor pene są złe bo musimy w early farmić ..

czy ja wiem czy tak "farmić" leciutko sobie LH walisz jak ktoś podejdzie to haras...załóżmy że masz te 80dmg na start ktoś sobie weżmie kupi arm jako i ma te 80 arm Ty zaś 0 pene...(czy tam te grosze z masteries) i robisz mu w sumie nic...jeszcze jak kupi bootki NT to masz przejebane...powodzenia z full AD - ogarnięty gość nie da się w ch zrobić i nie odda Ci killa :)

Lul, nigdy bym nie złożył full runek ad, dla mnie kompletnie nie opłacalne... Co z tego, że mamy dmg jak ogarnięty przeciwnik będzie mógł nas skontrować, outfarmić? DMG nie daje nam skill'a ani nic, lekka przewaga w początkowej fazie gry, lepsze last hity.

Osobiście gram na takich runkach AD i są bardzo dobre jak dla mnie.

http://www.lolking.n.../23474643#runes

to się zdecyduj bo piszesz że byś nie złożył full ad, a taki masz build...(bo chyba oczywiste jest że zawsze niebieskie na mr, a żółte na armor) i jak wyżej ssasz w late game...

poza tym jak masz taki build +15ad, resist +12, arm +12 (czy tam jak tam - nvm) to musisz zadbać o arm pene...w early...

Opublikowano

czy ja wiem czy tak "farmić" leciutko sobie LH walisz jak ktoś podejdzie to haras...załóżmy że masz te 80dmg na start ktoś sobie weżmie kupi arm jako i ma te 80 arm Ty zaś 0 pene...(czy tam te grosze z masteries) i robisz mu w sumie nic...jeszcze jak kupi bootki NT to masz przejebane...powodzenia z full AD - ogarnięty gość nie da się w ch zrobić i nie odda Ci killa :)

to się zdecyduj bo piszesz że byś nie złożył full ad, a taki masz build...(bo chyba oczywiste jest że zawsze niebieskie na mr, a żółte na armor) i jak wyżej ssasz w late game...

poza tym jak masz taki build +15ad, resist +12, arm +12 (czy tam jak tam - nvm) to musisz zadbać o arm pene...w early...

arm pene w early? Na jaką cholerę? Potrzebujemy farmić, a nie od razu walczyć z przeciwnikiem... W late nam się przyda więc złożymy LW.

Wiadome jest to, że ze skilli możemy atakować, lecz armor pene nei daje nam aż tak bardzo dużej przewagi w early jak w late, dlatego warto mieć runki ad, a nie arm pene :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Kolega chyba nie gra w te sama gre. Flat ad jest lepszy w early od penetracji, odwolujac sie do late to juz wgl sie pograzasz, napewno te 10-15 penetracji pomoze na +100 armora.

Dobre sa:

qunity -ad

marki -ad

seale -armor

8x glyphy -mres / mres plvl

1x glyph -a

Opublikowano

Kolega chyba nie gra w te sama gre. Flat ad jest lepszy w early od penetracji, odwolujac sie do late to juz wgl sie pograzasz, napewno te 10-15 penetracji pomoze na +100 armora.

Dobre sa:

qunity -ad

marki -ad

seale -armor

8x glyphy -mres / mres plvl

1x glyph -a

ja mam takie runki na AD: http://www.lolking.net/summoner/na/584139#runes i nie narzekam...prawie zawsze mam FB na solo lainie :)

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o FB czy coś takiego, chodzi o pomoc w LS. Wiadomo, są osoby, które mogą last hitować na bazowym AD, lecz dodatkowe z run nam to bardzo ułatwi :)

Do tego sprobuj last hitowac bez run na pierwszych lvlvach pod turretem ^^

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o FB czy coś takiego, chodzi o pomoc w LS. Wiadomo, są osoby, które mogą last hitować na bazowym AD, lecz dodatkowe z run nam to bardzo ułatwi :)

dobra nie ma co się kłucić każdy gra tak ja lubi :) i to jest piękne w tej grze że tyle buildów ile osób :) bo i powszechnie wiadomo że pod kilka postaci 1 build niekoniecznie się musi sprawdzać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...