Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę się zalogować oraz błąd przeglądarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam forum minecraft, które bedzie zaczynać. No i problem pojawił się gdy firma u której kupiłem domenę zapisałą DNS Hostingu..

Domena: masternet.pl

Hosting: netdc.pl

No i po wgraniu silnika forum do odpowiedniego katalogu w FTP nie mogę się zalogować, podobno nie da się też zarejestrować a kolega mówił że wywala mu błąd w GoogleChrome:

MyBB has experienced an internal error and cannot continue.
Error Type:
Catchable Fatal Error (4096)
Error Message:
Object of class captcha could not be converted to string
Line: 44
Backtrace:
FileLineFunction
/inc/class_error.php206errorHandler->output_error
/member.php(769) : eval()'d code44errorHandler->error
/member.php769eval

Na początku myślałem że to może być przez nick, bo miałem z tablicy znaków.. więc zmieniłem oraz styl zmieniłem i mówi że działa (chyba ) wszystko, ale nadal się zalogować nie mogę. Forum:

xxxx

Opublikowano

Przekierowuje mnie na stronę główna.. a najśmieszniejsze jest to że jak wbije na stary adres to all działa

Po prostu przekierowuje mnie na strone główną. A najśmieszniejsze jest to że jak wbije na stary adres to all działa.

Co powinienem miec ustawione w panelu hosta? Bo mam 2 domeny (stara i ta teraz) i tylko tyle.

Specjalista
Opublikowano

nie powiem, ze to naprawi bląd

ale często możliwe, że masz jakieś nie potrzbne cookie, więc je wyczyść :)

Opublikowano

Przekierowuje mnie na stronę główna.. a najśmieszniejsze jest to że jak wbije na stary adres to all działa

Po prostu przekierowuje mnie na strone główną. A najśmieszniejsze jest to że jak wbije na stary adres to all działa.

Co powinienem miec ustawione w panelu hosta? Bo mam 2 domeny (stara i ta teraz) i tylko tyle.

Źle podpięta domena lub musisz jeszcze poczekać. Dziwne, że tylko Tobie się tak dzieje :| Inni mogą się normalnie logować?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Źle podpięta domena lub musisz jeszcze poczekać. Dziwne, że tylko Tobie się tak dzieje :| Inni mogą się normalnie logować?

Tak.. skoro ty mogłes.. i kolega to raczej wszyscy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...