Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Optifine

diabekej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej po zainstalowaniu tej modyfikacji za każdym razem nie mogę włączyć sejwa długo się ląduje potem pisze że sie z serwerm połączyć nie może i jest crash

Opublikowano

Jeżeli masz wgranego TexturePacka, albo McPatchera lub inne programy takiego typu, przeinstaluj minecraft i wgraj same OptiFine.

Często jest tak, że dwa programy się ze sobą gryzą. Sprawdź, czy Serwer ma wgrane mody, lub osobne Txt.

darkth.png

Mówcie do mnie Amadi.

Opublikowano

kurde nie wiem o co chodzi wcześniej wszystko działało poprawnie, teraz tylko optifine źle.

Mam faithful - działa ok oprócz tego że piekło jest całe z wody. ( ktoś mi kazał wgrać opti i mówił że powinno działać ok)

Rei minimap to działa, nie gryzło się wcześniej z opti

I więcej niczego nie mam a cały czas usuwam bin i próbuje instalować od nowa.

Moge zrezygnować z optifina ale co mam zrobić żeby tekstury były ok ??

Teraz mam błędy takie jak zwykle są przy nowych teksturkach. Cegły mają ogień, dzielą sie na 4 części nether niebieski, przy diaxowym secie kompas lub zegarek.

co mam z tym zrobić ?

Opublikowano

Masz tutaj folder bin z wgranym Optifine, powinno działać.

http://speedy.sh/8EyF2/bin.rar

https://www.virustotal.com/file/7e5b1dfba978f3d7e45d829367fe8c4109646639701b7d4300560830cb28f0fa/analysis/1353240185/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...