Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezbędnik Cheatera.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wpadłem na pomysł aby dodać kidów do niezbędnika. Z 7 (słownie: siedmiu) działów tylko dwa działy mają moderatorów, a resztą zajmuje się MPC Coders Leader. Dobra niby okej, tylko kto nim jest?

;c

No właśnie, nikt. Więc działy schodzą na opiekę GM. Mamy coraz więcej spambotów na forum, a wszyscy piszą w pierwszym lepszym dziale - Programowanie Cheatów, a tam nie ma nikogo. Tematy stoją często po kilkanaście godzin. Myślę, że działy są na tyle duże że jeden kid/mod może tam się nadać i tyle. Skoro Dobre Programy mają 1k tematów i mają moda to czemu inne nie mogą mieć?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pracujemy nad tym. Lider ma inne obowiązki, a prawa tam są nadane z zasady. W najbliższym czasie te działy nie będą ruszane.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pracujemy nad tym. Lider ma inne obowiązki, a prawa tam są nadane z zasady. W najbliższym czasie te działy nie będą ruszane.

Lider? Kto jest liderem?

Opublikowano

Up.

wejdz w programowanie cheatow i w dolnym prawym rogu masz kto moderuje dzial, nacisnij na mpc coders leader i ci wyświetli.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

44gr i dalej

jest lider , choc powinno sie dac tam przynajmniej 3 kidow

ale musza byc w MCT

Agresiw wyleciał z lidera dawno, ale nie mówie bo nie jestem w codersach.

Opublikowano

w modach istnieje wraz z xaulinem

Grupę główną mają Coders Team, a działy moderacyjne Auto It itd. więc już sam nie wiem ;f Może się ktoś wypowie z administracji.

Opublikowano

44gr i dalej

jest lider , choc powinno sie dac tam przynajmniej 3 kidow

ale musza byc w MCT

Liderem jest tylko Geo, który do wigilii stoi.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja bym chętnie tam pokampił jako kid... i tak ostatnio za dużo roboty nie mam a mnie osobiście naprawdę te boty ostro zaczynają denerwować...

Ja jestem za...

Rozmawiałem o tym, nie dokładnie o Tobie. Obowiązuje tam rekrutacja taka, jak do normalnego działu, tyle, że bez rangi. Jest jedno ale, jako kid, zrobisz to samo jako użytkownik - raport. Jest sens, brać na siebie cały dział? Nie wspominam o aktywności, warnach itp.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Agresiw wyleciał z lidera dawno, ale nie mówie bo nie jestem w codersach.

Zacznijmy od tego, że nie poleciał tylko odszedł.

Niezbędnik sam w sobie ma przejść przebudowę. Z tego co mi wiadomo teraz MCT ma nie być tylko nagrodą, ale też obowiązkiem pewnym.

To akurat MCT mają przejąć potem opiekę nad Niezbędnikiem :P.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...