Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Vsro - Kilka Pytań

dgaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce cie tam... wystarczy ze tu jestes O_o

Jak zobacze kogos z mpcforum to na pk pocisne, bede ksul na spocie i robil wszystko zebyscie stamtad poszli. Nie rozjebiecie tej wersji jak tsro...

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

Jak masz mieć takie nastawienie to możesz od razu za przeproszeniem wypierdalać z tego forum.

Jeszcze raz i warn.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Jak masz mieć takie nastawienie to możesz od razu za przeproszeniem wypierdalać z tego forum.

Jeszcze raz i warn.

Mam i bede takie mial... bez przeproszenia rozjebaliscie tsro... pozniej bedzie vsro, dalej cro az w koncu ksro...

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Admin Cienia
Opublikowano

dgaj, czy myślisz że mpc jest jedynym forum o cheatach? że to tylko wyjątkowa grupa polaków tam bociła? Mylisz się, bocił cały świat, ludzie z brazyli, angli, francji, niemczech wszyscy, a posty ty że my coś rozjebujemy jak to mówisz są psychicznie chore. Na dodatek to forum o botach do wszystkich wersji to nie wiem czego pragniesz od tego forum.

Typowe tureckie zachowanie:

"Jak zobacze kogos z mpcforum to na pk pocisne, bede ksul na spocie i robil wszystko zebyscie stamtad poszli"

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
dgaj, czy myślisz że mpc jest jedynym forum o cheatach? że to tylko wyjątkowa grupa polaków tam bociła? Mylisz się, bocił cały świat, ludzie z brazyli, angli, francji, niemczech wszyscy, a posty ty że my coś rozjebujemy jak to mówisz są psychicznie chore. Na dodatek to forum o botach do wszystkich wersji to nie wiem czego pragniesz od tego forum.

Typowe tureckie zachowanie:

"Jak zobacze kogos z mpcforum to na pk pocisne, bede ksul na spocie i robil wszystko zebyscie stamtad poszli"

I takie zachowanie dziala^^

z gury dzienki

Opublikowano

Ja chcialem pograc na vSro ale nie moge mam problem z tym x-trapem klikam start wlacza sie xtrap i nic sie nie dzieje start znika i nic... wie ktos jak to rozwiazac?

Opublikowano

TerAz Do wszystkich Client i Inne ,,pierdoły'' są w tym TopickU Precision Vsro

Dodatkowo

POwtarzam grajcie na serwie Bach Doung na innych sie nie opłaca bo mało osób ąz za mało i zero polaków tylko na tym gra najwiecej a dokładniej 4 polskie gildie Wiec gildia MPC ma szanse na podium ;]

Co do bota to ten powinien działać ;] -- nie wiem bo narazie jade na taxi

@ jak ktoś chce grać moge z kolegą dać kase na tą gildie w sobote najlepiej niech już będzie pierwszy skład gg;11644272 w grze kolega: WhiteBorO Ja: _KinderMaxY_ ;]

Grajcie PLX

@Dan1o jak grasz na jakims multi lub loaderze to wyłacz ;]

@Dgaj chcesz na PK to sprubuj szczęscia z tym swoim 20 lvlem xD

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku