Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z co-opem, szuka ale nie pokazuje serwerów!

Jemekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

właśnie sobie kupiłem ową grę (czyli COD WAW) i nie dość, że musiałem szukać, długo pobierać patche i je instalować to teraz pojawia się kolejny problem, którego nie potrafię rozwiązać. Otóż Multi działa, serwerów nie brakuje jak na 4 lata po premierze jest bardzo dobrze i fajnie, tylko że co-op już nie bardzo. Czy ktokolwiek ma/miał ten sam problem? I niech nikt nie piszę o filtrach i że nie jestem online, ponieważ to mam dobrze i dając "Odśwież listę" już od paru dni jest napisane "Uzyskiwanie informacji dla 7 serwerów". Pominąwszy to, że zawsze jak próbuję wyszukać serwery jest owa magiczna siódemka :D to po paru dniach już postanowiłem napisać, bo coś jest nie tak z tym. Wcześniej przed "spatchowaniem" gry nie było ich (serwerów) w ogóle więc jest lepiej tylko nie wiem dlaczego żaden się nie pokazuje. To, że działa multi znaczy, że logicznie co-op też powinien i tutaj prośba do Was drodzy użytkownicy, o jakieś rady, bo nie po to płaciłem, aby mieć wybrakowaną grę :)

pozdro Jemek

Przeczytałem jeszcze jakieś anglojęzyczne forum i to chyba leży problem w błędzie, którego nie podałem "DW profile create error 800 - 'BD_PROFILE_ALREADY_EXISTS' podobno jeśli ktoś kupił tak jak ja wersję BO + WAW i takie problemy ma, ale w tamtym temacie nikt nie podał rozwiązania problemu więc proszę Was czy potraficie jakoś to rozwiązać? Byłbym bardzo wdzięczny.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...