Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry komp do metka

bobik96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. pisze tutaj poniewaz zepsul mi sie komp i chce kupic nowy . mam zamiar kupic takiego. 4gb ramu, 2x 3ghz , 160gb pamieci, karta graf 1gb . pytanie brzmi czy bedzie sie dalo normalne bez lagow, czesto na 2 metkach grac? kupic takiego za 600zl czy zbierac na lepszego? jak kupie kompa dam lajki bo pisze z koma. :)

Opublikowano

Zależy czy chłodzenie dobre, bo jeżeli chłodzenie kijowe to komp bedzie się mógł przegrzewać co będzie skutkowało wyłączaniem się komputera. Tak to na 2 metkach na 100% nie będziesz miał lagów (To też zależy od internetu).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ja na starym komputerze, procesor 1,6 512Mb ram,karta graf. Radeon9250 128mb normalnie grałem.(Expiłem na 2 konta,postać główna+ Buff)

Opublikowano

Hmm ja to bym Ci radził pozbierać więcej i mieć za 2300 zl nom dlatego że jak kupisz za 600 zl to będzie badziewie na którym nie pograsz zadużo i po roku będziesz musiał znowu podzespoły zmienić, a tak dołożysz i po kilku latach sobie zmienisz znowu na nowego. Ja też chyba będę zmieniać i też się zastanawiałem czy za ok. tysiąc złoty czy za 2 z groszami, ale jedank wybralem 2 z groszami dłuzej to pociągnie lub ps3, a co do włączania 2 mmetinow to mój komp ma 10 lat 1 gm ram 3.0 procek karta geforce 6600 128 mb i miałem 20 fps, a moim zdaniem w metinie poniżej 5 fps się lagi odczuwa tak to gram na luzie nie potrzeba mi nowego sprzętu ;)

Opublikowano

Ale teraz pomyśl, czy będziesz grał tylko w metina? Na tym teraz, komuterze będzie dobrze działał metek, ale jeszcze jest kwestia internetu...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano
...4gb ramu, 2x 3ghz , 160gb pamieci, karta graf 1gb . pytanie brzmi czy bedzie sie dalo normalne bez lagow, czesto na 2 metkach grac?

Mam znacznie gorszego i bez problemów gram na dwóch oknach. Jeśli kupujesz komputer przede wszystkim do Metin'a - ten jest bardzo dobry.

Opublikowano

Wszystko zalezy od tego czy potrzebny do zwyklej gry czy tak jak to nazywam do masowki ( czyli np 4,5 odpalonych okienek do DT ) ja mam karte graficzna GeforceGT 240 , procesor mam AMD 2.90 GHz , ramu mam 4gb i spokojnie daje rade zrobic DT na 3/4 kontach

Opublikowano

Chłopie metin ci ma nie działać? :P

Metin ci pójdzie na lajcie, a jeśli chodzi o lagi to może być też ważny internet.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...