Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]zmieniacz bonow bardzo wazne

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegoś cheat'a który zmienia automatycznie bony tutaaj patrzałem parę poradników i albo nie działają albo nie umiem się obsługiwać gram na DragonMT2 privie i proszę też o wytlumaczenie jak się tego używa, lajkuje !!!!!

Opublikowano

ale to jest oszukane wybieram broń wybieram trute coś i daje start i ta truta nie wchodzi więcej trzeba tych zaczarowanych kupić czy to nie zawsze wchodzi?

Opublikowano

no, ale tam jest też przycisk pause czyli ja muszę sam patrzeć czy weszło i zatrzymać? Czy np mam 10 zaczarowanych i za 10 jak zmienia to wchodzi jak należy samo, bo jak muszę sam dawać pause to nie dam rady bym musial mieć rozpisane patrzeć na to cał czas

Opublikowano

To zmienia samo i zatrzyma się samo jeśli wejdą bony o wartości takiej jak wpisałeś lub większej. Zmianek trzeba mieć w eq dużo+jest funkcja dokupowania jeśli masz otwarte okno zklepuw którym są zmiany bonusu. To czy wejdą dane bony zależy od szczęścia i też trochę od liczby wybranych bonusów.

Przykład: jeśli wybierzesz powiedzmy dla tarczy 2 bony np nno i 12 siła to powinny wejśćstosunkowo szybko (zależy też od serwera,czy wchodzą same max wartości czy teżte badziewne np po 2%). Ale jeśli wybierzesz dajmy na to 4 albo 5 bonów to już trochę czasu to zajmie + oczywiście trzeba farta(raz wejdzie w 2 minuty a raz pół dnia będzie Ci bocić żeby wbić teperfekcyjne bony).

Opublikowano

ok masz lajka nalepiej mi wytłumaczyłeś a vito dał także oboje macie dzięki, bo myślałem, że to trzeba samemu pałZZowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...