Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki Emperius od LayoS

kajojzdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak widać emperius ma nowego "TECHNIKA" naprawia zdziwi się co potrafi Exe i divad zrobić z baza ale mniejsza myślę ze on sam z wszystkimi moimi bugami sobie nie poradzi ^^ No ale trudno daje wam Pliczki emperiusa jest tam dosyć dożo nowości

Wszelkie problemy z bugami albo coś możecie pisać pod tematem będę starał się pomagać Haha co ja pisze przeciesz jestem nieogarniętym dzieckiem co ma 10 latek.

Ten kto nie grał na serwie to napisze co mniej więcej te pliki zawierają

Kostiumy działające all

system energi

zmiana bonów u npc który nie była dodana na serwer

katakumby

I jakieś inne pierdoły przydatne czasami

itd

Niestety nie mogłem dać kasyna i kopalni i licytanci bo quester się nie zgodził no skoda pliki trochę straciły na wartości trudno

Too link do pliczków

xxx

Pozdrawiam LayoS miłej zabawy

5jw512.jpg

Opublikowano

Dodam, że Client Emperiusa w pełni będzie działał z tymi plikami.

Wystarczy rozpakować root i w serverinfo.py zmienić na swoje ip.

Pamiętajcie, że jak wgracie na sztywno pliki nie będą działać, musicie sami porobić skróty, lub po prostu powyciągać interesujące was rzeczy, np. questy, game.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nom dokładnie jak to kolega ujął wyżej ale to zadem problem porobić skróty... Co do tego ze nic nie ma. Jak tylko poszyłem im na ugodę i dałem pliki za free więc jest dosyć możliwe ze emperius wstanie ^^

5jw512.jpg

Opublikowano

Nom niestety prawda nie mogłem dać all bo queter który pisał questy nie kazał mi ich dawać ale możecie się do niego zgłosić po nie. Co do konkursy pvp on nie chodzi divad kupił to fake:)

5jw512.jpg

Opublikowano

Ja mam blad laczenia z serwerem zmienilem port na 55000 na ch1 i nie mozna polaczyc

jak cos to podmienialem wszystkie pliki w ftp

rooty edytowalem w emperiusie i gdy klikalem zaloguje cofalo do okna logowania Naprawilem a jak dodac bronie takie jak na emperiusie i takie same sklepy?

Jak dodac te mapki na serwer zeby dzialaly?

Help

x

Opublikowano

Witam.

Hmm, z plików można wyciągnąć wiele ciekawych rzeczy: Questy, Mapki.

Druga rzecz jest taka że pliki nie posiadają Bazy MySQL...

Jeśli autor tematu mógł by ją udostępnić prosił bym o jej danie. . .

Będę wdzięczny.

20147068509279935153.png

Opublikowano

Sorka nie mogę narazie bazy dać jest ona trochę zedytowana pod te pliki a tim Emperiusa czeka tylko na to ale jak wgracie inną baze nic się nie stanie nie będzie działało kilka nowości tylko . Ale ogarniecie jak pomyślicie.;PP

5jw512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...