Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dwa pytania

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej mam dwa pytanie

1 . Czy jezeli juz sie przenioslem na jakis serwer ale chce wrocic na ten pierwszy to czy bedzie mie to cos kosztowac ?

2 . Nie mam kompletnie pojecia na jaka klase postaci sie zdecydowac . Na pewno odpadaja mesmer i inzynier , klasy za bardzo nie dla mnie . Bardziej nastawiam sie na gre solo . Jaka wybrac aby nie znudzila mi sie po 1dniu ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ludzie chwalą Rangera, ja gram inżynierem i mi się dobrze gra. Nie wiem czemu nie chcesz go wziąć :)

@Edit Co do przeniesienia, tak jest ograniczenie. Przenosisz się maksymalnie raz w tygodniu, kosztuje to 1800 gemów.

Opublikowano

Z tym 1800gemow to serio? Czyli juz nie wroce na blacktide ? :(

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak, z tego co wiem to tak jest.

Ale, ale jest jeszcze jedna opcja. Mianowicie możesz grać gdzieś jak masz tam przyjaciół gościnnie, lecz nie będziesz mógł uczestniczyć wtedy w walkach WvW. Był kiedyś event w którym się dostawało 2000 gemów.

Opublikowano

Wiem jak to zrobic ale narazie zaczynam od poczatku gre ( nie pytajcie dlaczegoc :( ) wiec zlota nie mam a widzialem na targu ze tam chyba 100gemow kosztuje z 60 srebra

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Ok a mozesz krotko napisac jak to zrobic

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Pisałem z xtie i ani on ani ja nie potrafimy Ci tego powiedzieć. On szukał informacji o tym, ja szukałem i niestety klapa.

@Down Dziękuję bardzo, miło mi to widzieć :).

Opublikowano

Szkoda :( moze sam jakos na to wpadne ale dzieki za pomoc

Aha i powodzenia mam nadzieje ze zostaniesz modem tego dzialu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...