Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc UnBan

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem blokade konta na 8 lat i nie wiem właśnie za co bo mi nic nie przyszło na email ,a podejrzewam dwie rzeczy ....Może to być to że byłem w ciągu 10 minut zalogowany na koncie w dwóch innych miejscch a mianowicie w Szkocjii i w Polsce ,a więc z tego co mi wiadomo mogli wziąść to za współdzielenie konta , albo za bota ale skończyłem z botem chyba dwa dzień wcześniej i rano wchodzę a tu blokada ,a parę dni wcześniej kupiłem golda i moje pytanie brzmi tak : Czy mogę się starać o odblokowanie konta skoro kupowałem golda? podobno jeżeli ma się golda jest jakaś szansa...

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Jesli posiadasz konto premium to ci napewno odpisza na ticketa!

Jesli nie posiadasz konta z premka to mozesz pisac do nich 100

razy a i tak odpisza ci to samo ! Mi sie wydaje ze jak gracze pisza

ticketa a nie posiadaja premki to im odpisuje BOT!

Kto ci takich glupoty powiedzial ze jak posiadasz premke to masz wieksze szanse na unbana?

Nie dostaniesz unbana jak uzywales pwlv lub innych hackow!

Jesli tak jak mowisz ze dostales bana za dzieleniem acc to masz duze

szanse na odbanowanie konta jesli tylko madrze napiszesz !

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Jesli posiadasz konto premium to ci napewno odpisza na ticketa!

Jesli nie posiadasz konta z premka to mozesz pisac do nich 100

razy a i tak odpisza ci to samo ! Mi sie wydaje ze jak gracze pisza

ticketa a nie posiadaja premki to im odpisuje BOT!

Kto ci takich glupoty powiedzial ze jak posiadasz premke to masz wieksze szanse na unbana?

Nie dostaniesz unbana jak uzywales pwlv lub innych hackow!

Jesli tak jak mowisz ze dostales bana za dzieleniem acc to masz duze

szanse na odbanowanie konta jesli tylko madrze napiszesz !

@Up. Ja nie miałem premki pisałem o TokenAds i napisał mi Polak, a nie bot. Skąd to wiem ? Popełnił błąd ortograficzny i zjadł literę.

@Top. Co do twojego kłopotu anloko to jeżeli masz blocka za bota to raczej nie odzyskasz konta, jeżeli za współdzielenie konta masz szansę, ale napisz ticketa z poprawną Angielszczyzną.

@Down. Ty zdrowy na umyśle jesteś ? Poprawiłem Cie bo się nie znasz przeczytaj tą linijke Adrianku :*

Ja nie miałem premki pisałem o TokenAds i napisał mi Polak, a nie bot. Skąd to wiem ? Popełnił błąd ortograficzny i zjadł literę.
Opublikowano

@Up. Ja nie miałem premki pisałem o TokenAds i napisał mi Polak, a nie bot. Skąd to wiem ? Popełnił błąd ortograficzny i zjadł literę.

@Top. Co do twojego kłopotu anloko to jeżeli masz blocka za bota to raczej nie odzyskasz konta, jeżeli za współdzielenie konta masz szansę, ale napisz ticketa z poprawną Angielszczyzną.

Powiedz mi po co piszesz to samo co ja ? Tylko spobie posty nabijasz !!!

wez sie chlopie zastanow nad soba ! MPC to nie cale zeycie !

Jak juz udzielilem pomocy i wiem ze to co napisalem to jest 100% prawdy

to wez juz nic nie pisz dzieciaku!

// to co napisałeś to 100% spamu ;) || areq94pl

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Piszę do nich przez chyba tydzień a oni dalej swoje ale nie odpuszczę dopuki nie odblokują mi konta i mam to w dupię dam wam nawet cała historie ticketów z nimi ...

I welcome, so I probably know what it is about, I will tell you "dividing the account" how it was, that is yes my of families lives from border and because in polsce premium it is expensive I gave my of Idas and password for cousin so that purchases for me premium for 8 pounds after the purchase premium at once I changed the password and two days then were blocked for me so I apologise to the account for my mistake it no longer will repeat itself but I didn't know that so it was prohibited please about another chances since I did it not consciously, I ask about quickly answer. I am greeting

W dniu 2012-11-15 13:41:41 użytkownik NX Support - WREN Game <[email protected]> napisał:

Dear War Rock Player,

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.

The reasons can be the following:

-Hacking (All Kinds)

-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)

-Scamming or attempted Scamming

-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)

-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)

-3rd party program usage (includes game booster, net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)

-Account Sharing

-Overclocking

-Modem tapping

-The use of proxies to play in other server's.

-Account selling

All these infraction's listed above carry a permanent ban, unless stated otherwise.

There are different ways that these infractions will be noticed by our team. Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs. Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

Sorry for the grief this ban may have caused,

Regards, [GM]NXRhea

I welcome again, here it is about it that I got unfair bana so if I did something what I deserved it by so so that for you I don't spam will try to understand in which I now am of situation and I know that you are not giving a monkey's about it because you are usually meeting with it but try to put yourselves on my place, and every system can so make a mistake it isn't possible entirely to believe the program which the strike is protecting rock before hackers... I only ask you to unblock the account for me. I am greeting

W dniu 2012-11-17 16:00:08 użytkownik NX Support - WRDE Game <[email protected]> napisał:

Dear War Rock Player,

As we already conatcted you about this matter , we are forced to tell you that we cannot take other actions or give you more information then we already did.

The ban you received is only related to an account because you did some infraction with that account, therefore we can propose you to create a new Nexon ID and restart a new character.

If you do not accept this message as final we will see ourselves forced to add you to the Spam folder.

We are really sorry for the inconvenience this might have caused.

Regards,

Co o tym sądzicie ?

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...