Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Emperius.pl Od LayoSa

kajojzdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak widać emperius ma nowego "TECHNIKA" naprawia zdziwi się co potrafi Exe i divad zrobić z baza ale mniejsza myślę ze on sam z wszystkimi moimi bugami sobie nie poradzi ^^ No ale trudno daje wam Pliczki emperiusa jest tam dosyć dożo nowości

Wszelkie problemy z bugami albo coś możecie pisać pod tematem będę starał się pomagać Haha co ja pisze przeciesz jestem nieogarniętym dzieckiem co ma 10 latek.

Ten kto nie grał na serwie to napisze co mniej więcej te pliki zawierają

Kostiumy działające all

system energi

zmiana bonów u npc który nie była dodana na serwer

katakumby

I jakieś inne pierdoły przydatne czasami

itd

Niestety nie mogłem dać kasyna i kopalni i licytanci bo quester się nie zgodził no skoda pliki trochę straciły na wartości trudno

Too link do pliczków

http://www.speedysha...U3/emperius.rar

Pozdrawiam LayoS miłej zabawy

5jw512.jpg

Opublikowano

Zrobiłeś pliki? Nie rozśmieszaj ludzi. Zebrałeś trochę z mpc forum, z googli. Wziąłeś to za co inni zapłacili zlepiłeś w kupkę i teraz się z tym nosisz jak żuk tarzający kulę gnoju.

Opublikowano

Zabrałem pliki to prawda ale swoje reste divada zostawiłem. To co było zapłacone widzisz w tych plikach chyba nie;) Nie jestem az tak wredni jak administracja emperiusa żebym wstawiał rzeczy te których nie kupiłem po prostu zmarnowałem trochę czasu więc pomyślałem ze taka kupka gnoju komuś się przyda. Jak na przykład Divadowi żeby swojego emperiusa wł od nowa i dalej psuł tabelki bo któremuś kumplowi nie będzie się chciało czekać 24h na przeniesienie do innej gildi. I to jeszcze tak go przenieś żeby rozjebać tabelkę :) A potem komenda reload jest zbugowana i kanały wywala aaaaaa ....

5jw512.jpg

Opublikowano

Dla mnie jestes bezsensownym malym gnojkiem ktos ci lizaka zabral i uciekasz?Zastanow sie co robisz .

Opublikowano

Ludzie, nie rozumiem Was.

On to zrobił i ma prawo to wrzucić.

Nie wrzucił tego co zrobili inni, tylko wrzucił to co on zrobił :)

Pomyślcie trochę :)

Opublikowano

Weź ogarnij sie dzieciaku ... dojże złodziej to jeszcze idiota .. i co myślisz że wydasz pliki jak ostatnia ciota i kox jesteś ? Dla mnie , całej administracji oraz graczy emperiusa jestes frajerem ! zwykłym zerem i pozerem ..A i jak tam ta twoja szkoła tylko w sobotę .. uczą cię tam czegoś w tej podstawówce ? no to zostały ci 2 lata .. bo jak masz 10 lat to jeszcze troche i skończysz szkołę , pewnie z wyróżnieniem dla ułomnych i zje banych umysłowo .. Ale co ja będe mówil. i tak jesteś frajerem. Zwyklą ciotą która nie radzi sobie z problemami. A Ci co stoją po twojej stronie niech tak samo wypier dalają z Emperiusa bo są takimi samymi leszczami jak ty !

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie? Ma pliki wrzucił na forum i tyle. Po co się na niego rzucacie. Mówicie na niego złodziej :P Dla mnie to jest trochę śmieszne. Jak jest złodziejem to dzwońcie na policję. Ale myślę że tego nie zrobicie bo to by była głupota :) A za pliczki dzięki xD I dajcie już chłopakowi spokój.

l9WHU.png

Opublikowano

Stary, po co się tak spinasz? To są jego pliki i ma prawo zrobić z nimi to co chce :)

Równie dobrze można ciebie nazwać frajerem za twój poziom :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...