Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balantia.pl

Deps0N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to nie jest prezka! Jakiś kretyn jebany zrobił kurwa szambo teraz. -,- Brawo pajacu. Terz wszyscy pomyślą że serwer wgl się skurwił

Opublikowano

0 info ddosuja im pewnie serwer a oni nic nie potrafia zrobic off 4 ever ;d!

Chuj, a nie ich ddos'ują. Takie pierdolenie o dupie marynie świadczy tylko o debilizmie osoby piszącej. Zmieniają hosting na nowy i tyle. Jutro będzie serwer.

Opublikowano

Dzisiaj server ma niby on o 12:00

niby skąd masz takie informacje?

Ostatnie wypowiedzenie teamu, było wypowiedzeniem na fanpage :

Pracujemy nadal nad stabilnością, hosting już jest - czekamy na zmianę dns'ów, poprawiamy konfiguracje na serwerze oraz bugi, wszystko idzie ku dobremu, wybaczcie za opóźnienia - start jest zawsze ciężki. :/

' Po Prostu Muzyka Nadaje Mojemu Życiu Sens . '

Opublikowano

niby skąd masz takie informacje?

Ostatnie wypowiedzenie teamu, było wypowiedzeniem na fanpage :

Pracujemy nadal nad stabilnością, hosting już jest - czekamy na zmianę dns'ów, poprawiamy konfiguracje na serwerze oraz bugi, wszystko idzie ku dobremu, wybaczcie za opóźnienia - start jest zawsze ciężki. :/

bylo napisane na MPC ze start o 12 przez bambosa.

Opublikowano

Większość z was pierdoli, że serwer nie wystartuje admini nic nie umieją bla bla. Znając życie jako pierwsi tam się wbijecie na ten serwer.

Opublikowano

Może i serwer fajny, nie wiem nie wnikam, ale tyle szumu wokół niego i tyle nie jasności oraz obietnic nie dotrzymanych - to jakaś masakra. Ciągle coś przekładane brak

konkretnej prezentacji, tylko spam z GP.

Nie zagram !

Mam już serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...