Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy jest możliwa edytacja dźwięku chodzenia w wr inter?

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w Warrocka ---> Folder o nazwie SOUND ---> Wybierasz kategorię dźwięków --> I podmieniasz tak samo z wrpsp i inter :) Nic w tym trudnego :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wiem czy się tak da, moim zdaniem by coś nie grało. Jeżeli byś to zrobił to przy załączaniu gry myślę, że wyskakiwały by jakieś błędy. Ale możesz próbować.

Opublikowano

Da radę przynajmniej 2 miesiące temu dało. Podmieniłem sobie main theme i muzykę podczas wczytywania mapy.0 crashy 0 nieudogodnień.

Nie wiem jak to ma się z broniami.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Wchodzisz w ten folder co podali wyżej i podmieniasz. To znaczy zmieniasz tytuł muzyki na nazwę pliku który chcesz zamieniać i kopiujesz .

A jakie pliki chcesz podmienić to zależy od Ciebie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Up@ Nieprawda ;) Nie grozi banem . Modyfikacje w nexonie są? dozwolone :)

Pytałem się ... do użytku własnego :)

Down@

To nie jest za bardzo dozwolone ... ale trudno to wychwycić ... ;)

To jest praktycznie jak hack xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ludzie wiem, że to nie jest dozwolone, ale niby czemu ktoś miał by mnie podejrzewać? Tylko ja o tym wiem, że będę miał zmodyfikowany dźwięk (z resztą obecnie też mam zmodyfikowane dźwięki niektórych broni (red alert mod) ) No oczywiście jeszcze wy to wiecie, ale wątpie żeby ziomki z forum o cheatach poskarżyli się, że mam coś nie dokońca dozwolonego :P

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...