Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|ZAPOWIEDZ| Koncert zyczen ! Jakiego typu chcecie serwer? [150 slot]

mc4u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem właścicielem jednego z najpopularniejszych serwerów Survival+Factions w Polsce. (MC4U.pl Wojny Gildii)

Serwery MC prowadzę od ok. roku (bez przerw), a serwerami gier zajmuję się od 2,5 lat.

Postanowiłem "postawić" następny serwer MineCrafta i to od WAS zależy jaki to będzie serwer.

Przeznaczę na niego ok. 150 slotów, a jeżeli będzie trzeba - dużo dużo więcej.

Jestem w stanie napisać własne pluginy (jestem otwarty na propozycje modyfikacji).

Proszę o wyrażanie swoich propozycji w tym temacie oraz głosowanie w ankiecie.

Z góry dziękuję za zaangażowanie.

Pozdrawiam, piterka.

Opublikowano

dayZ, ciekawy pomysł :D

Ja także miałem pomysł by wykonać coś jak: All in One

czyli: wszystko w 1 serwerze. Wchodzimy na serwer i wybieramy świat:

PvP, Survival Games, FreeBuild, itp.

W każdym świecie są inne EQ i w każdej chwili można przechodzić pomiędzy światami.

Opublikowano

Witam z tej strony benido6 czytaj \/ !

mam propozycje na FB+SV z questami , ekonomia , realnene życie , bossy , miasto za pieniądze np za 300 tys w MC można kupić miasto dostaje się działkę 100 na 100 i można dodawać ludzi itp rozwijać , automatyczny spleef , mob arena , areny pvp i wiele wiele więcej !

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy serwer jaki by mógł być, to serwer RPG, ale nie taki że miasteczko, bla bla bla, wybierz pracę, bla bla bla, I RÓB CO CHCESZ!

Serwer z fabułą, historią, zaangażowaniem graczy w świecie, własną kulturą, licznymi książkami, miejscem dla bojowników dobra, lub złej mocy w czeluściach otchłani, miejsce dla każdego, i nie ma tutaj *ogranicza nas tylko wyobraźnia* nie ma tutaj pana *admina* czy *moda*, tutaj jest określone prawo, którego trzeba przestrzegać, są kary, wymyślone rasy a nie ściągi z Tolkiena czy The Elder scrolls, coś unikatowego, unikalna mapa, unikalna historia, unikalna kultura i co najważniejsze, unikalny klimat gry!

Według mnie to jest najlepsze.

== Weteran Silkroad International ==

Varios = 74Lv

Bow//Fire//Cold

Serv - Mercury = Isro

[*] 7 sierpnia rocznica kradzieży [*]

Opublikowano

Może tak jak troszkę wyżej postów Wszystko w Jednym na podział światów ?? Wygodne to i masa osób będzie na różne ... Wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem

Opublikowano

SkajBlok'a ! z modami :DDD ale skajbloki 25x25 i takie wyspy z rudami itd. xD

ale 'mondre' co nie ale hoy zrob taki 'siurekrwerwer'

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Najlepiej proste starozytne zycie typu kanciastydom.pl kiedys byl no i mi chodzi o to ze by byly npc questy handlarze mob areny spleefy pvp no i ma sie rangi Zebral-Poczatkujacy-Podroznik-Zelazny rycerz-Zloty rycerz-Diamentowy rycerz i potem jak juz ma sie all rangi mozna je wybierac i potem jak chcemy to mozemy zrobic wlasna gildie i kupic zamek za np 100 tys i tam zapraszac ludzi itp no i zeby sie auto dzialki kupywalo

2435676187.png

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy serwer jaki by mógł być, to serwer RPG, ale nie taki że miasteczko, bla bla bla, wybierz pracę, bla bla bla, I RÓB CO CHCESZ!

Serwer z fabułą, historią, zaangażowaniem graczy w świecie, własną kulturą, licznymi książkami, miejscem dla bojowników dobra, lub złej mocy w czeluściach otchłani, miejsce dla każdego, i nie ma tutaj *ogranicza nas tylko wyobraźnia* nie ma tutaj pana *admina* czy *moda*, tutaj jest określone prawo, którego trzeba przestrzegać, są kary, wymyślone rasy a nie ściągi z Tolkiena czy The Elder scrolls, coś unikatowego, unikalna mapa, unikalna historia, unikalna kultura i co najważniejsze, unikalny klimat gry!

Według mnie to jest najlepsze.

jak dla mnie ten najlepszy bo nie ma takich serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...