Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Pomysł na większe skille na sniper only ;)

kamilos980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymyslilem sposób 80% skuteczny więc jak miec celownik na sniper only

;D

nie trzeba nic wgrywac

bierzecie mazak jakis zmywalny

i jak macie snajpke to klikacie prawym ( w grze) i macie srodek celownika to malujecie jakis krzyzyk albo kuleczko na monitorze i gitara

mi dziala z bliska np na junk flea

bez uzywania celownika na prawym klawiszu

Opublikowano

Po 1 nie snajperke tylko wyciąga sie nóż. I jak jest X po wyciagnięciu noża tam sie kropke rysuje po środku niego i cała magia...

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Żadna filozofia.

Ale co komu z no scopów ?

Ucz się Quick Scopów :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dokładnie to samo co up. Lepiej się nauczyć QS i wtedy gra ma radość :>

Co do sposobu to i tak no scope'em nie zawsze wcelujesz w sam środek więc ja za ten sposób podziękuje.

Opublikowano

Ale ten sposób miałby też zastosowanie w qs, jak wiemy quick scope polega na wycelowaniu przed włączeniem scope, więc jak ktoś ma problem z ustawieniem sobie przeciwnika na środku ekranu to może sobie narysować taką kropke ;] czy tam krzyżyk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja szczerze powiem że widzialem to kiedyś i według mnie do jest ** do qs. Tak jak dodo2111 napisał taka kropka może sie przydać w szybszym nacelowaniu. Osobiście teraz tego nieużywam bo mauczyłem sie bez tego celowac ale dla innych to dobra rada ;D

Opublikowano

co za ludzie ... ile razy można wam tłumaczyć ze to nie WarRock .... tutaj jak nacisniesz na no scope to ci nie leci tam gdzie wycelowales.... to nie WR to jest na chybi trafil ... jedyna opcja to poprostu kuiq scope czy jakos tak :D nie da sie tak strzaly beda nie celne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...