Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Longju2 vs Balantia

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do prezentacji Longju2:

http://www.mpcforum.pl/topic/765831-longju2dedyk/

Link do zapowiedzi Balantii:

http://www.mpcforum.pl/topic/763457-zapowiedzdedykbalantiapl/

Witam wszystkich serdecznie pewnie zastanawiacie się dlaczego zakładam ten temat. Otóż grałem od startu serwera Longju2 który miał miejsce jakoś 2dni temu. Jest to serwer medium/hard taki jak Balantia. Grałem też dziś na becie balanti niestety godzine bo serwer już padł na samym starcie i wątpie aby w najbliższym czasie wystartował. Zmiana hostu raczej nic im nie da. Chce was zachęć do gry na serwerze Longju2 ponieważ, serwer ten jest pod wieloma względami lepszy od Balantii. Jest tam bardzo miła administracja, gra się bardzo przyjemnie jednak jest mało graczy ze względu na słabą reklame. Chce was nakłonić do gry na tym serwerze bo na prawdę warto. Serwer wystartował bez problemów wszystkie drobne błędy są natychmiast naprawiane. Dowiedziałem się od administracji że w ciągu 2 dni ma być nowa prezentacja z nowościami których nie ma jeszcze na żadnym serwerze. Nie chcieli powiedzieć nic więcej niestety.Pewnie gdy wejdziecie na stronę główną serwera powiecie że ejst nieprofesjonalna ale spokojnie administracja pracuje nad profesjonalną stroną. Więc apeluje do was drodzy gracze zagrajcie na tym serwerze bo tylko graczy tam brakuje. Nie ma jeszcze wysokiej topki Więc każdy ma szanse zostać top1. Na razie max lvl wynosi 100 ale administracja mówiła że z najbliższymi nowościami max lvl ma zostać podniesiony do 110.

W sumie też czekałem na balantie ale szczerze po becie stwierdziłem że nie warto.. tym bardziej że serwer od razu na starcie padł..

Chce abyście zajrzeli na Longju2 i wypowiadali się czy mam racje.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Na balanti to była Beta oO

Dokładnie była beta , po czym jak napisałeś " Serwer Padł " - Nie serwer padł , lecz administrator go zamkną ( Naprawa bugów ) .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Napisałem przecież że grałem na becie. Ale dla mnie ten bajer że muszą dopracować go bardziej czy tam zmienić host to bajki. Równie dobrze serwer mógł być otworzony dzisiaj jako official ale niestety nie przetrwał by ddosów.

791f747188ac8.png

Opublikowano

A ja się przyłączam do tematu i zachęcam do longju2 ponieważ takich serwerów jest mało a niektórym nawet nie chce się spojrzeć na prezentacje słabo zareklamowanego serwera ;>

Opublikowano

Napisałem przecież że grałem na becie. Ale dla mnie ten bajer że muszą dopracować go bardziej czy tam zmienić host to bajki. Równie dobrze serwer mógł być otworzony dzisiaj jako official ale niestety nie przetrwał by ddosów.

Wiesz nawet balmorka startowała przez miesiąc ; p

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...