Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2] - [SkyBlock] - [NoLagg] - [Piękny Spawn] MultiHard SkyBlock! Zapraszamy!

Glox99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam nie mozna sie doprosic pomocy od adminów np. zapytalem sie gdzie mozna kopac itp ani na to wyjdz z miasta i znajdz dobra wychodze z miasta jestem od miasta jakies 100 kratek i dalej nie moge i oczywiscie admin nie pomaga GZ -,-

Opublikowano

Chyba pomyliłeś chłopie servery.. To skyblock.. Tu nie ma miast.. Nic się prawie nie kopie normalnie.. Tu się kupuje...

sygnaturka2.png

Opublikowano

tak admin ma 16 lat ale zachowuje sie jak 10 latek, nie chce pomagac innym graczom. prezentacja ladna ale serwera nie polecam,

Nie polecam nie mozna sie doprosic pomocy od adminów np. zapytalem sie gdzie mozna kopac itp ani na to wyjdz z miasta i znajdz dobra wychodze z miasta jestem od miasta jakies 100 kratek i dalej nie moge i oczywiscie admin nie pomaga GZ -,-

popieram, serwer do bani

Opublikowano

Mother masz chłopaka? napiszę na pw.

A no tak serwer, wszedłem na moment, świat brzydki, admin dziecko.

I mówi to ktoś kto ma 1 posta i nick poligamia...

Kto tu jest Dzieciakiem..

Co do servera to nie ma gdzie kopać.. To SkyBlock.. Jeśli nie potraficie grać to nie grajcie.

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...