Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Horrory

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie horrory, które według z was są godne polecenia. Nie chcę kpin tj. Piła i te inne. Potrzebuje minimum 10 filmów. Filmy muszą się podobać dziewczynie, muszą ją wystraszyć, tak, by nie chciała oglądać dalej. Muszę być dostępne w necie. Za cały spis, dwa limity.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Masz synu Izajasza:

Zły skręt 1/2/3

Paranormal Activity 1/2/3/4

Ojczym

Egzorcysta

Dzieci Rosemary's

Egzorcyzmy Emili Rose

Udręczeni

Sierociniec

28 dni pozniej

27 tyg później

Best of the best uwierz mi.

Opublikowano

strarzak sam

dostalem zawaló pszy tym!

Twoje serce nie wytrzymało tej piosenki? Marnie...

@czaku,

dzięki, jakbyś jeszcze mi dl'ki na pw podał, to by było zajebiście, mimo, że wszystko oglądałem

2009 - słyszysz mnie?

Pomocnik
Opublikowano

Krzyk

Piątek 13-tego

Teksańska masakra piła mechaniczną

Silent Hill

Paranormal Activity 4

Naznaczony

Oszukać Przeznaczenie 5

Krwawe Walentynki

Porąbani

Hobo with a shotgun

sygnary.jpg
Opublikowano

Jeśli to dla dziewczyny to polecam sagę zmierzch, straszne może zbytnio nie jest, ale jestem pewny że twoja dziewczyna po ostatniej części będzie żałować, że kolejnej niestety już nie będzie!!

Polecam pójść do kina na ostatnią część ja właśnie wróciłem jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.

Opublikowano

to jezd slabe fajniejsze soł strarzak sam i my litul pony!!! trolle

Wypierdalaj randomie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A serial wchodzi w grę ? :> American horror story, ostro ryje banie (przynajmniej druga seria) :) Odcinki po 40 min. ;)

A co do takiego normalnego filmu to wiem że na pewno warto zobaczyć "cabin in the woods", fabuła po prostu wymiata <3

Opublikowano

A ja ci polecę starszy film który oglądałem jak miałem z 9 lat (mam 14). Horror ryje banie, a są takie tam momenty jak np maczeta wbija się z jeżdzalnie, tymczasem dziewczyna w bikini spływa z tej zjeżdżalni i ciach ją na pół. ;D Pozdro film nazywa się : Basen.

Miłego oglądania.

Opublikowano

Sierociniec jest troche nudny trzyma troche w napięciu moze z 2 razy coś mnie wystraszyło oczy julii zajebiściej o wiele wyszło polecam krystyna czubłówna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...