Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping :(

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przez ostatnie dni mam problem z pingiem a jego przyczyną jest obniżenie transferu (z 7,2Mbps do 0,6Mbps), mam internet mobilny w Orange i przekroczyłem limit 14GB na transfer, a teraz moje pytanie- czy da się zrobić coś z pingiem w lolu, czasami mam normalny (około 100) a czasami są wyskoki do nawet 10000 (rekord 15073 :D ). Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej, pytajcie :)

Opublikowano

Przecież napisałem dlaczego wystąpił taki błąd, dzisiaj z rana dzwoniłem i powiedzieli mi że pakiet na pobieranie danych (czy coś podobnego) się wyczerpał.

Opublikowano

Przecież napisałem dlaczego wystąpił taki błąd, dzisiaj z rana dzwoniłem i powiedzieli mi że pakiet na pobieranie danych (czy coś podobnego) się wyczerpał.

skoro Ci się limit wyczerpał to po co to pytanie ??? PING zależy od Twojego połączenia internetowego...speek with orange, netia itp. konsultant...

...And Remember The Piracy Is A Crime...

4914215484ef05310718a6.jpg

Opublikowano

Wiem że zależy od połączenia internetowego -,- ale jak gram razem przeciw SI mam ping 100-150 (da się grać) i czasami mam wyskoki do kilku tysięcy, na ludzi tak samo i pytam się o to czy nie dało by się tego jakoś ustabilizować.

Opublikowano

Nic nie da rady. Ja mam neta z plusa i po przekroczeniu nie da się grać :)

@offtop

14gb ? ja mam 8 i mi starcza ;)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, jedynie możesz zmienić dostawcę internetu. Skoro masz limitowany internet, to odradzam Ci grać bo szybko się wtedy czerpie (dużo pakietów zużywa Lol).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, jedynie możesz zmienić dostawcę internetu. Skoro masz limitowany internet, to odradzam Ci grać bo szybko się wtedy czerpie (dużo pakietów zużywa Lol).

hahaha. lol zużywa dużo? założysz sie?

ja sprawdzałem. 30 minutowy mecz pobrał: 6mb danych i wysłał: 2mb.

To wcale nie tak dużo, prawie nic.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...