Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] tefonik

Który lepszy  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Xperia mini (pro albo no pro) czy samsung mini ( I albo II)?

• SONY
      1
    • SAMSUNG
      0
    • Co? innego (prosz? poda? przyk?ad)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

samsunga :) xperia jak dla mnie ta x10 strasznie nie wygodna i podobno krótko trzyma bateria (przynajmniej w tych mini pro, a mini pro i x10 są bardzo podobne)

Opublikowano

W galaxy mini bateria tez krotko trzyma. Wiem, bo uzywam wlasnie^^ Przy wlaczonym wifi 1.5h i baterii nie ma. Oczywiscie jesli uzywasz neta., ale jednakowoz polecam ten telefon. Bardzo wygodny i dosyc dobra ma wytrzymalosc;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Uaa, zdecydowanie x10. Po pierwsze - większy. Po drugie - dużo lepsza rozdzielczość. Ja szczerze odradzam każdemu kupowanie "małych" Samsungów, bo są bardzo niepraktyczne (ale to tylko moje zdanie).

Opublikowano

RAM nie ma nic do baterii.

Chodzi mi o to, że może mieć w pip ram ale baterie ma do dupy :P coś na zasadzie masz więcej ram ale damy ci za to mniejszą baterię.

Ramu mają tyle samo, więc nie zastanawiaj się nad Mini tylko bierz X10, no albo LWW.

O co ci kaman z tym LWW ?? :P

a co innego proponujecie w zakresie 300-400zł ?

sygnacu.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o to, że może mieć w pip ram ale baterie ma do dupy :P coś na zasadzie masz więcej ram ale damy ci za to mniejszą baterię.

O co ci kaman z tym LWW ?? :P

a co innego proponujecie w zakresie 300-400zł ?

W tym przedziale cenowym LWW... dostajesz dobry telefon z tymi samymi bebechami co Neo, Neo V i Arc S ( standardowe taktowanie procka 1,4 reszta 1ghz, nie zmienia faktu, że model ten sam). Pójdzie Ci na tym każda gierka, SystemUI również chodzi idelanie na GB, aktualizacja ICS jest dostępna, niezbyt co prawda dopracowana, ale jakoś chodzi. Wsparcie nieoficjalne na razie niewielkie, ale to do czasu :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...