Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto chce się pobawić ?!

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na pomysł aby zrobić 2 zamki (CZERWONI I NIEBIESCY) i do każdego z nich dać po 5 lub parę więcej osób.

Następnie zabawa polegała by na tym że zbieramy minerały następnie budujemy wspólnie zamek , potem tworzymy bronie i przygotowujemy się do bitwy ( królestwo na królestwo) po zakończeniu wojny w zależności od tego kto wygrał przejmują zamek a przegrani muszą przeżyć w buszu nachodzeni przez różne potwory i przygotowując się do odbicia swojego zamku.

Albo coś takiego :P przechodząc do setna poszukuje jakieś 10 osób do takiej gry wgram parę pluginów a jeśli ktoś by mi pomógł to zrobiłbym serwa tekkit z mo creatures i z innymi urozmaiceniami.

Pisać w temacie kto chętny oczywiście będę brać wszystkie pomysły pod uwagę i jeśli nam się ta gra znudzi zawsze możemy coś wymyślić dla urozmaicenia :).

PS.Proszę nie przerzucać tego tematu do publikacji serwerów.

Opublikowano

W skrócie: 2 Zamki skkf vs. Husiek.

Spytam się, obmyśliłeś cały plan, czy zrobisz serwer, będziesz go opłacał (hamachi raczej nikt nie będzie chciał)?

Game Over

Opublikowano

Ja bym był chętny . Tym bardziej z modami. Możesz dopisać żeby był wymagany ts3, bo bez tego to lipa ;) jak coś pisz pw :P

Opublikowano

@TOP

skkf ? husiek ? nie wiem o co ci chodzi ale sam to wymyśliłem :O.

To jest tylko dla zabawy więc przez hamachi bo nie zamierzam kupować serwera na tydzień :)

@UP

Cieszę się bardzo :) gdy będzie więcej chętnych to dam wam wiadomość i podam ip serwa :)

Znawca
Opublikowano

Byłbym chętny ;) Od dawna szukałem takiego czegoś.

Jbc zrób jakieś wymogi ;) Miedzy innymi skype/ts3

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...