Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Co to ma być -.-

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałem dostepu do neta przez 2 dni jakoś i na DO mi ktoś sprzedal chyba 8 irkow , albo nie wiem co sie stalo bo nie pisze, że zniszczone i sprzedanie .

i ktoś logowal sie raz na moje acc o 8 rano jak neta nie mialem -.-

Z dronami coś sie stalo tylko co nie pisze , że zniczone i nie pisze , że sprzedanie co jest -.-

98725.png

Pomocnik
Opublikowano

Mam 2teorie

1) Masz schizy i wymyśliłeś to sobie

2) Shakirowali Ci konto ;D

sygnary.jpg
Opublikowano

Ja sie pytam co sie mogła stać , pomocy nie oczekuje lecz by sie przedala, ale chyba musze do supka pisać , a oni chuja zrobia ...

98725.png

Opublikowano

Ja sie pytam co sie mogła stać , pomocy nie oczekuje lecz by sie przedala, ale chyba musze do supka pisać , a oni chuja zrobia ...

To nie graj w to.. Po co wybierasz gre w ktorej suport gowno zrobi ?

Zrob cos pozytecznego, zaprogramuj cos albo nvm..

userbarcopy.png

Opublikowano

To logiczne, że albo Ci pękły, albo ktoś sprzedał, albo zniknęły i my nic nie zwrócimy Tobie, jedyna nadzieja w supporcie, jeżeli w logach nic nie ma to MASZ SZANSĘ, że oddadzą.... Bo ani nie pękły ani nie został sprzedane (raczej).

Opublikowano

Chcesz wiedzieć jak to się stało?

Pytanie nr. 1 czy kupowałeś irki poprzez buga?

Radzę nie pisać do supportu bo przed sprawdzeniem twoich irków sprawdzą konto, a wtedy wiesz co się stanie...

Opublikowano

Chcesz wiedzieć jak to się stało?

Pytanie nr. 1 czy kupowałeś irki poprzez buga?

Radzę nie pisać do supportu bo przed sprawdzeniem twoich irków sprawdzą konto, a wtedy wiesz co się stanie...

Nie bugowalem irkow normalnie kupione.

@up nie ma , dziwne...

98725.png

Opublikowano

Powinieneś mieć w bilansie kredyty za sprzedane drony albo w dzienniczku że pękły, jak tego nie ma pisz do support że zniknęły, chyba że konta pomyliłeś ;)

Opublikowano

Na UW ogólnie giną różne rzeczy chyba, bo powinienem mieć 80k białki, a mam 40k(nie, bot nie wystrzelał, bo x2 i x3 zostały:D), ale walić je nie będę pisał do supportu;P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja też miałem podobną sytuację a mianowicie znikł mi 1 irek...Nie pisało że zniszczony albo sprzedany po prostu jakieś czary:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...