Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Balantia.pl

LegendaLZS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie cały czas odpieramy ataki, jak się uda wszystko znów zacznie działać

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

To wytłumaczcie mi czemu ludzie są na becie, wykrywają bugi 1 bug = 100sm a ja konta nie moge założyć, wszystko im padło - strona, forum i ts.

@

czytam fejsa, ale jaka tu jest kurwa sprawiedliwość że ktoś zrobił konto szybciej ode mnie i dostanie sm za wykrycie buga, a ja nawet nie miałem możliwości wejść na betę ? i to nie tylko ja bo połowa ludzi nie mogła zrobić konta.

Opublikowano

Byla beta i w sumie fajny serwer tylko troche słaby drop yang !! Nie ma kasy na poty ani ulepszanie ...

Na 30 lvlu 100k ?? Porażka i to bylo 200% zwiększony drop yang bo bez tego to bym chyba 50k miał ledwo na poty...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Firma hostingowa odcięła naszą domene od hostingu, musimy przepiąć domene na nowe DNS'y, wybaczcie za problem, ale nie od nas to zależy.

PO PROSTU CZEKAMY LUDZIEE WYSTARTUJE DO JUTA JAK BETA SIĘ ODBYŁA CHOCIARZ I BŁĘDY WYKRYTO

xxx

Opublikowano

Teraz to bedzie nie sprawiedliwe bo nie dali kazdemu wykazac sie na bedzie,nie kazdy mial szanse na zdobycie SM

To sa jakies jaja a nie serwer widac jak pracuja nad nim nawet firma hostingowa stwierdzila ze to bedzie fail i odciela ich od domeny

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 97

Użytkownicy przeglądający ten temat: 255

w zapowiedzi

a jeszcze w publikacji jest jakies 100 osob wiec sorry, ale 1k+ osob moze grac spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...