Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kradzież konta

Gość Jekan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Zakupiłem jakieś 3 miesiące temu konto LoL na allegro.

Wczoraj ktoś mi zmienił hasło i email, jak to jest możliwe ?

Nie mam teraz konta, a w historii meczy granych wynika to, że ktoś na nim sobie gra.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

A stąd, że się takich rzeczy dziecko nie kupuje na allegro ... Boże, dlaczego. Na drugi raz będziesz miał nauczkę.

Zmienili Ci passy i se grają, a Ty gówno masz z tego.

why_god-1.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie kupuję się kont na Allegro. Sprzedawca miał pewnie jakiś dostęp do tego konta i zmienił po 3 miesiącach passy i odzyskał konto, a ty wyrzuciłeś pieniądze w błoto.

Opublikowano

NAJLEPIEJ GRAĆ SAMEMU A NIE KUPOWAĆ KONTA!

Nie każdemu chce się nabijać 30 lvl... a może chłopak grał na Weście i chciał konto na East, a nie mógł dokonać transferu. Więc, czasami nie ma się co dziwić. Po prostu trzeba mieć zaufaną osobę żeby kupić od niej konto.

Opublikowano

Dostałem wszystkie passy, ip na którym było zakładane konto, miasto, zmieniłem adres email na swój...

Co teraz ?

Ja nie jestem żadnym badziewiem, potrafię bardzo dobrze grać w LoL'a....

Po prostu te konto miało dużo skinów, których wartość przekraczała cenę za którą kupiłem konto.

Da się to jakoś odzyskać ?

Opublikowano

keyloggery mam bardzo dobrze zabezpieczony komputer pod względem wirusów ;=

Dacie mi linka gdzie mam napisać do Riotu ?

Opublikowano

RIOT ZABRANIA handlowaniem kontami i ma w dupie to, co z tymi kontami robią ludzie.

Więc pisanie do supportu, tylko tak naprawde Cie osmieszy....

Opublikowano

To i tak nic nie da, a dodatkowo dostanie bana na swoje konto jakieś tam. Za kupowanie kont na allegro ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To i tak nic nie da, a dodatkowo dostanie bana na swoje konto jakieś tam. Za kupowanie kont na allegro ;)

Dokładnie! W regulaminie pisze ze handel kontami moze zakonczyc sie blokada na IP kompa.
Opublikowano

RIOT ZABRANIA handlowaniem kontami i ma w dupie to, co z tymi kontami robią ludzie.

Więc pisanie do supportu, tylko tak naprawde Cie osmieszy....

Zgadam sie Konto swiadczy o twoim poziomie gry i zachowaniu (honor) jak kupujesz i ktos ci je okradnie riot sie nawet tym nei przejmie bo ma w regulaminie zakaz jakich kolwiek wymian sprzedazy itp kont co najwyzej moga dac bana na konto chociaz wątpie

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Z tym odinstalowaniem to był żart >.< przeskanuj komputer kilka razy (kilkoma anty wirami) albo format , chociaż czasem to nawet nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...