Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energy 2000 Przytkowice

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam takie pytanie. Od ilu lat wpuszczają do Energy? Chcę się wybrać tam z ekipą w grudniu i nie wiem czy będziemy mogli wszyscy wejść. Proszę o mądre i sprawdzone odpowiedzi.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Skąd wiesz? Byłeś? Mieszkasz tam? My wszyscy mamy po 19/20 lat, ale problem jest tego typu, że słyszałem coś o 21 niedawno.

Day after day.

Opublikowano

Pytam od ilu lat wpuszczają mośku, we Wrocławiu w niejednym klubie jest wstęp od 21 lat i nie pyskuj !

Day after day.

Opublikowano

Wiem jak wyglądasz, lajtowo. ;-)

Jeśli wpuścili takiego buraka, jak mój znajomy, to Cb też powinni. A w Przytkowicach byłem w tym roku szkolnym.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

od 16 są imprezy i od 18 nie pamiętam ale chyba w piątki jest od 16 :)

No trudno żeby w dresie wpuścili,musisz jakoś schludnie wyglądać najlepiej jakaś koszulka elegancka oczywiście nie chodzi o taką jak np chodzisz na zakończenie xD

na fb masz fan page Energy 2000 tam masz kiedy jaka impreza jest na typu bikini party są od 18 chyba

w piątki 16 lat w soboty od 18 lat jak masz starszych kumpli po 18-19 z nimi się wybierz to nie będzie problemu jak by co nie bierz jakiś po 14-15 lat

Skąd wiesz? Byłeś? Mieszkasz tam? My wszyscy mamy po 19/20 lat, ale problem jest tego typu, że słyszałem coś o 21 niedawno.

Co ty pierd***** nie od 21 tylko od 16-18 bo by kuzyna nie wpuścili a ma 18 a kumpel gra w klubach jako dj i ma znajomych i mówił że od 16 w piątki od 18 w sobotę tylko czasami może być tak że w piątki od 18 gdyż może być większa impreza na którą wstęp mają pełnoletnie osoby jak masz po 19 to jak zapyta od dowód to na lajce dajesz ogląda patrzy jak wyglądasz jak schludnie i nie jesteś już mocno naje**** wpuści spr czy nie masz alkoholu bo z własnym nie możesz do klubu wchodzi od razu mówię że wódka droga jest 50 dych chyba za wódkę jak idziesz to najlepiej wziąć dużo kasy żeby ładnie po imprezować i jakimś dziewczyną drinki postawić nie mów że masz 19 lat i jeszcze w klubie nie byłeś jak nie chcesz wierzyć że wpuszczają od 16 też na nie które imprezy do spr na fan page tam są zdjęcia z dyskoteki nie które powinny być podpisane jaka impreza i jaki wiek żeby wejść

Nie ma to jak się pytac o energy na forum o czitach. PS: 19 lat i piszesz na forum o tym czy cie wpuszcza ? ahahahahahahah ja pierdole. FACEPALM

Hahahaha no dokładnie Chacku Czak :D

Opublikowano

I jak w Przytkowicach jest Larron? Słyszałem dużo o tym klubie i chcę tam się wybrać. z Wrocławia mam troszkę kilometrów, ponad 300.

Day after day.

Opublikowano

I jak w Przytkowicach jest Larron? Słyszałem dużo o tym klubie i chcę tam się wybrać. z Wrocławia mam troszkę kilometrów, ponad 300.

Lepszy klimat niż w Katowicach.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

a ludzie raczej małolaty czyli tacy jak ja czy starsi?

No wiesz, to zależy od rodzaju imprezy..;P

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...