Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Drzewko skilli Medyk

M4M0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam medyka 10lvl opisz po kolei ; )

-Bron MG36 RKM zrobiona na full modyfikacje lub M249 SAW RKM też zrobiona na full modyfikacje (która wybrac?)

-Pistolet MP-443

Mam dylemat jeszcze z drzewkiem skilli mam 10lvl jakie pakowanie polecacie? ; ) Jestem nowym graczem i nie moge sie zdecydowac ; /

Opublikowano

MG36 jest najlepsze a co do skili to apteczki na maxa potem defibrylator 1pkt a potem prawe drzewko po 1pkt i w bieg a na koniec 1pkt w pośmiertną detonacje i max w więcej hp.

Opublikowano

nie chce żadnej jazdy lub latania tylko piechota zazwyczaj gram na mapach bez duzej ilosci czolgow lub samalotow ; )

Opublikowano

do flar? flary to gówno... użyjesz flary padniesz a zrespi cie na 2 końcu mapy.... ewentualnie cie raz na 3 razy respnie przy...

mg36 lepsze od sawa

a umki:

w 1 drzewku proponuje granaty 3:3 apteczka 2:4 i defiblilator1:3

potem w 2 drzewku rozpoznawanie celu 4:4 (1 um gdzie chcesz)

potem w to przeciw sniperom w szensie że jak sniper w ciebie strzela/mierzy to masz sygnał 1:1 trucht 1:1 bieg 2:2

w to co pokazuje ile twój wróg/kolega z grp ma hp 1/2:2 kto jak woli i reszte umek w pośmiertną detonacje lub satelite czy jak to się zwie ;)

i reszte um ewentualnie w flare...

YAY

Opublikowano

Medyk ma flary, ale do respawnu (nie flary dymne),a żeby miał te flary trzeba mieć deflibrylator na max.

Co do skilli na ten lvl proponuje Ci takie:

http://battlefield.ekl-systems.de/skilltree.html?preset=14000011000000000001100000000000000?=en&class=medic

Jak wbijesz większy lvl proponuje Ci takie zestawienie:

http://battlefield.ekl-systems.de/skilltree.html?preset=14000012000000000004300000000000000?=en&class=medic

A na większy lvl pomyśl sam :D

Ja gram na takim zestawieniu jak na tym 2,ale mam bardziej rozbudowane (także podaje przybliżone jak ja na takim lvl miałem) gdyż teraz i lvl mam większy.Także przy takim zestawieniu kosi się naprawdę nieźle.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...