Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Gość daronians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli już wszyscy osiągnęli co trzeba to chyba jasne jest, że musimy przeprowadzić reset mapy i to właśnie robimy. ;-) Każdy zacznie od nowa i walka rozpocznie się jak zawsze, na całego!

Opublikowano

Hmm.. Gram juz od miesiecy na tym hostingu i moge powiedziec ze 100% pewnoscia, ze nic co napisane jest wyzej nie jest przesadzone. Polecam!

Opublikowano

Jest wszystko OK. Aktualnie są minimalne lagi przez wczytywanie i zapisywanie się nowej mapy. Myślę, że w ciągu 30 minut wszystko powinno być OK. ;-)

Opublikowano

Poszukujesz może moderatorów bo sam nie ogarniasz na tym serwie jak jest 100+ osób... zajmujesz się jakąś grą zamiast banować za spam i cheaty..

Opublikowano

Jako właściciel pragnę zaprosić na dzisiejszy EVENT, który odbędzie się o godzinie 17:30 !

Dodatkowo, gdy serwer dziś będzie pełny, wylosujemy

1 osobę, która dostanie za darmo VIPa na 30 dni :D

Zapraszam do gry :D

Opublikowano

Serwer działa i ma się dobrze. Było 199 graczy online, zabrakło jednej osoby do losowania darmowego VIP'a!

Może jeszcze dzisiaj się uda? ;-)

Opublikowano

Osiągnęliśmy już kilkakrotnie 200 osób online !

Zwiększyliśmy sloty do 230 i wylosujemy o godzinie 19:27

DARMOWEGO VIPA NA 30 dni !

Zapraszamy.

Opublikowano

Gratulujemy graczowi Adrian2809, który został wylosowany w konkursie i dostał darmowe Konto VIP na 30 dni!

Dodatkowo jako prezent dla nowych graczy, zrzuciliśmy kilkanaście Butelek Doświadczenia z expem na spawnie.

Życzymy miłej gry, ekipa MC4U.

Opublikowano

Mam zwidy, czy mapa jest ta sama cco wczoraj/przedwczoraj i tak dalej (nie zresetowana)?

Serwer ogólnie ciekawy - zapraszam reklama nie kłamie jest to jeden z największych serwerów (i najlepszy co się rzadko zdarza)

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Mam zaszczyt ogłosić, że prawdopodobnie za tydzień będziemy mieli nową potężną maszynę,

która bez problemu obsłuży nasz serwer i poprawi jakość rozgrywki. Zapraszam go gry !

Ps.

Mam zwidy, czy mapa jest ta sama cco wczoraj/przedwczoraj i tak dalej (nie zresetowana)?

Serwer ogólnie ciekawy - zapraszam reklama nie kłamie jest to jeden z największych serwerów (i najlepszy co się rzadko zdarza)

Hmm. Zamek jest zbudowany nie dawno (ok. 2 tygodnie). Mapka jest nowa pozostał tylko spawn :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...