Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PandoraMT2 - Jak zarobić?

MrKamyyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak mogę zarobić dużoooo na PandoraMT2?

Mam woja 101lvl, i nie za dobre eq, więc chciałbym se zarobić troszku.:D

Robiłem już pare postaci na tygrysy, ale to monotonne się robi.:D

:)

pre_1334419470__mrkamys.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kup sobie jakiegos taniego riba, wbijaj 30 lvl w m2, a potem pod swiatynie tak do 55. Dropisz wtedy ksiegi (100kk sztuka), sztabki i sakwy. I potem przekladasz drop, usuwasz postac i od nowa. Moj rekord to 6 ksieg i jakos 150-200kk ze sztabek w pol godz.

Polecam do tego mentala (nie musisz wbijac silnego na g/p, m1 spokojnie starcza) i jeszcze polecam zrobic jedno eq na 1 lvl i je tak przerzucac z postaci na postac (szybciej tak niz na kazdej postaci robic bony).

9YbAX2Z.png
Opublikowano

To ja ci napisze bardzo dobry sposób na sztabki przez co dorobiłem sie topowego eq na elite mt2 ( prawie identyczny serw jak pandora, ponoć spod jednej ręki ) A wiec robisz dropka 42-43 lvl Body lub Wp kupujesz rękawicę z IS ( o ile cie stać ;x ) wbijasz w itemkach tam gdzie to możliwe " 20% na podwójne wypadniecie przedmiotu " wbijasz na kamer moda robisz gilldie oddajesz expa do niej i dropisz stabki, na ostatniej platformie wieży HWANG najwięcej mobów najszybszy resp najwięcej sztab ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

moj sposob najpierw dropisz sobie spokojnie na bialych tygrysach w m1 do jakiegos 25-30 lvl i idziesz do swiatyni hwang na poczatek dropisz do jakiegos 60 z jednej postaci masz okolo 250-300 kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...