Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żetony

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te żetony co teraz są że można zwracać postacie itd... to można jakoś otrzymać? bo wykorzystałem wszystkie 3 :mellow:

Opublikowano

Ja wykorzystałem wszystkie 3 w sezonie drugim a teraz mi dali 2 żetony :) nie wiem czy to od czegoś zależy ale dostałem 2 żetony do wykorzystania.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ludzie robicie chaos i zamieszanie co wchodzę na forum to cały czas żetony i żetony

Żaden człowiek z Riotu nie potwierdził że się coś dostanie nic nie mówili i najprawdopodobniej są 3 żetony permanentne na konto . Po po co są ludziom żetony którzy posiadają już wszystkie postacie wytłumacz mi ?

Opublikowano

@up

żeby sprzedać champa i kupić go jeszcze raz?

@topic

Poczekaj , może w ciągu najbliższych 25lat otrzymasz kilka żetonów

Opublikowano

@2up

Posiadam wszystkie championy , wykorzystałem 3 żetony bo zwróciłem 2 legendarne skiny i 1 normalnego kupiłem sobie tańsze . I nie widzę u siebie potrzeby kolejnych żetonów a tu gimbusy chcą aby sobie kupić 2-3 chempy(1350) potem pozbierać PZ i je opchnąć i kupić coś za 6300

Opublikowano

haha ja zwrocilem 3 postacie (napisalem im starym sposobem ze nie chce ich 4 miechy temu) i mam 3 zetony Yupi ;D tylko nie wiem czy beda czy mam jakiegos buga xD

Chyba każdy tak miał, że jak kiedyś wykorzystał metodę pisania do support, to i tak ma do wykorzystania 3 żetony.

7m9a.png

Opublikowano

Napisalem do suportu wczoraj z zapytaniem o te 2 zetony co dali niby. moj kuzyn tez dostal wiec chyba to prawda.

narazie odpowiedzi od supportu nie dostalem

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...